enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

IŞIKLAR BAYRAMDA KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARINI ZİYARET ETTİ

IŞIKLAR BAYRAMDA KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARINI ZİYARET ETTİ
25.08.2015
99
A+
A-
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bayramda kurban kesim ve satış yerlerini gezerek, kurbanlıklarını kestiren vatandaşların bayramlarını kutladı.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramı’nda ilçe genelinde belirlenen kurban kesim ve satış yerlerini gezdi. Kurbanlıklarını kestiren vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Işıklar, kurban satışı ve kesimi yapan görevlilere de kolaylıklar diledi. Bayramın ilçe genelinde sorunsuz geçmesi adına çalışmaları sürdürdüklerini belirten Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyeye ait kurban kesim ve satış yerlerinde su düzeni, bay ve bayan tuvaletleri, kurban satıcıları için mobil banyo düzeneği, sosyal amaçlı çadır, çöp konteynerleri ile her türlü hijyenik şartların oluşturulduğunu belirtti. Bu yıl ilk kez dağıtılan Kurban Kesim Seti’nin vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını dile getiren Başkan Işıklar, bayram ziyareti sırasında çocuklara harçlık vermeyi ihmal etmedi. Işıklar’a ziyaretinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.
IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Silivri Belediyesi’nin kurban satış ve kesim yerlerinde ki düzenli ve kullanışlı sistem için Başkan Işıklar’a teşekkür eden vatandaşlar; “Zabıtalar yaşanabilecek tatsız durumlara karşı sürekli kontrol halindeler, kurban kesecek ve satacak olanlar için her şey düşünülmüş ve tüm imkânlar sağlanmış. Başkana gösterdiği kolaylıklar için teşekkür ediyoruz” dedi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.