enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar, Silivri’nin “Başöğretmenini” Ziyaret Etti

Işıklar, Silivri’nin “Başöğretmenini” Ziyaret Etti
25.08.2015
106
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, seçim çalışmaları kapsamında, “Silivri’nin başöğretmeni” diye hitap ettiği Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’ı makamında ziyaret etti. Şube Müdürleri Yılmaz Kaya ve Mecit Bayer’in de hazır bulunduğu ziyarette Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

IŞIKLAR: ÇALIŞMALARIMIZ BİRÇOK İLÇEYE ÖRNEK OLDU

Eğitime verdiği önemle birçok başarılı ve örnek teşkil eden çalışmaya imza atan CHP Silivri Belediye Başkan Aday Özcan Işıklar, kendi deyimiyle Silivri’nin başöğretmeni olarak hitap ettiği Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’ı ziyaretinde, “Benim Silivri’nin başöğretmeni olarak gördüğüm ve çok sevdiğim İlçe Milli Eğitim Müdürü’müz İkram Kayapınar ile yaptığımız işbirliği neticesinde ortaya çıkan başarılı çalışmalar birçok ilçe tarafından örnek alındı. Bugüne kadar uyum ve işbirliği içerisinde gerçekten çok güzel çalışmaların altına imza atabilme mutluluğunu yaşadık. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

KAYAPINAR: YAPILAN HİZMETLER ORTADA

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar da ziyarette yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Belediye Başkanımızla bugüne kadar çok önemli işbirlikleri yaptık. Hayata geçirilen hizmetler ve projeler ortada. Silivri için hayırlısını dilemekten başka elimizden bir şey gelmez. Silivri her şeyin en iyisine layıktır. Zaten Sayın Başkanım da öğretmen kökenli olduğu için sürekli eğitimle iç içe. Bugüne kadar eğitimi her alana yaydı ve her işin içine eğitimi koydu. Bizler bu açıdan mutluyuz. Hayırlısı olsun.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.