enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul Valisi Çatalca ve Silivri’yi Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Çatalca ve Silivri’yi Ziyaret Etti
03.09.2015
104
A+
A-

Çatalca ziyaretinde ilk olarak Çatalca Kaymakamlığı’na geçen Vali Şahin’i, burada Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve daire müdürleri karşıladı.İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca ziyaretinin ilk ayağında Kaymakam İnci Sezer Becel ile bir araya geldi. Ardından Çatalca Belediyesi’ne geçen İstanbul Valisi Vasip Şahin burada Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile makamında görüştü.

VALİ ÇATALCA BELEDİYESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

Vali Vasip Şahin’i Çatalca Belediyesi’nde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya ve Çatalca Belediyesi daire müdürleri karşıladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından başkanlık girişinde çiçekle karşılandı. Daha sonra Başkanlık makamında devam eden ziyarette, Çatalca Belediyesi’nin projeleri ve çalışmaları Başkan Cem Kara tarafından Vali Vasip Şahin’e aktarıldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İstanbul Valisi Vasip Şahin’e eşlik ederek, belediye binası ile ilgili olarak da kısa bilgiler verdi.

SİLİVRİ ZİYARETİ TAMAMLANDI

Bilindiği gibi İstanbul Valisi Vasip Şahin, önceden planlanan ziyaret programı kapsamında Mart Ayı ‘n da saat 13.00 sularında Silivri’ye geldi. İlk olarak Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar’ı makamında ziyaret eden İstanbul Valisi Vasip Şahin’i Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Garnizon Komutanı ve Silivri Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin ve protokol Kaymakamlık girişinde karşıladı. Bayburtlu olduğu bilinen İstanbul Valisi Vasip Şahin’e, Silivri Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri karşıladı. Ayak üstü hemşehrileri ile sohbet eden Vali Şahin, Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Silivri Adliyesini ve sonrasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıkları Makamında ziyaret etti. Silivri Belediyesi Özcan Işıklar tarafından ikram edilen meşhur Silivri yoğurdunu yedikten sonra programına devam edeceği esnada Çağlayan Adliyesi’ndeki gerçekleşen rehine krizi sonrası programını yarım keserek İstanbul’a dönmek zorunda kalmıştı.

YARIK KALAN PROĞRAM TAMAMLANDI

Yarım kalan ziyaret için Siivri’ye gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin’e; İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Silivri Garnizon Komutanı Bnb. Muhammet Sevinç, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan eşlik etti.

ARAZİ MAFYASI KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ

Yanında İstanbul İl Jandarma Komutanı Krm. Alb. Gürcan Sercan ile birlikte Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir toplantı yapan Vali Şahin’e arazi mafyasının Silivri ve köylerindeki faaliyetleriyle ilgili bilgi verildi.

SİAD ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜ

Vali Şahin daha sonra Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleriyle basına kapalı bir toplantı düzenledi. Toplantı sonunda Kocabaş ‘Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Verimli bir toplantı geçirdik’ dedi.

 YENİ EMNİYET BİNASI DA GÜNDEME GELDİ

Basının sorularını da yanıtlayan Şahin, Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilecek yeni binanın gündemlerini olduğunu söyledi. Ayrıca Silivri’de başlayan arazi mafyasına karşı savaş da Vali’nin gündemindeydi. Şahin toplantının ardından  SİAD’ın Olta Restoran’da düzenlediği öğle yemeğinde ilçe protokolü ile bir araya geldi.

HEMŞERİLERİNİ UNUTMADI

İstanbul Valisi Vasip Şahin ziyaretini hemşerileri Bayburt Çerçi Köyü Derneğinde sonlandırdı. Silivri’de Bayburtlu hemşerileri ile bir araya gelen Şahin, dernekte vatandaşlarla sohbet ederek çay içti ve ardından ilçeden ayrıldı
ÇATALCA VALİ 2 VALİ 2 VALİ 3 vALİ 4 VALİ çATALCA VALİ ÇERÇİ KÖYÜ DERNEĞİ VALİ MMM VALİ SİAD VALİM 3 VALİM 4 VALİM 5 VALİMMMMMM 2

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.