enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadıoğlu: “Heyecanlıyız ve mutluyuz”

Kadıoğlu: “Heyecanlıyız ve mutluyuz”
25.08.2015
93
A+
A-

13-20 Temmuz tarihleri arasındarnEsenyurt Koza World Of Sports Arena’da gerçekleştirilecek olan dünya çapındakirnorganizasyonda, İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nın oynanacağı tesis EsenyurtrnBelediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ziyaret edilerek bizzat yerindernincelendi.

rnrn

 

rnrn

Dünyarntenisinin kadınlar kategorisinde ülkemizi temsil eden ilk ve tek WTA turnuvasırnolan BnpParibas İstanbul Cup tenis turnuvası Esenyurt ’ta inşa edilen yenirntesisleriyle tenis dünyasında heyecan yaratıyor. Toplam 8 bin kişilik seyircirnkapasitesi ile 28′i kapalı toplam 64 korttan oluşan verniçinde birçok spor alanı barındıran Koza World Of Sports Arena’nın 13-20 Temmuzrntarihleri arasında yapılacak turnuvaya Esenyurt ev sahipliği yapacak.

rnrn

 

rnrn

Tesisler hakkında bilgi aldı

rnrn

 

rnrn

    Turnuva direktörü Coşkun Erginer, BelediyernBaşkanı Necmi Kadıoğlu’nun ziyareti sırasında gerekli tüm çalışmaları tesisrniçerisinde göstererek alan hakkında bilgi verdi. Böyle bir tesisin sadece Türkrntenisine değil dünya tenisine de çok büyük bir katkı vereceğini, böyle büyükrnbir yatırımın Garanti Koza tarafındanEsenyurt’ta yapılmasının son derece önemlirnolduğunu belirtti. Coşkun Erginer, Başkan Kadıoğlu’na Koza World Of SportsrnArena’nın WTA standartlarına uygun bir şekilde hazırlandığını ve Dünyarntenisinin kalbinin İstanbul Esenyurt ‘ta atacağını belirtti.Erginer turnuvayarndünyanın en tanınmış kadın tenisçilerinin katılacağını söyledi.

rnrn

 

rnrn

AyrıcarnTürk sporuna böylesi olimpik bir tesisi kazandırmaktan Garanti Koza olarakrnbüyük bir onur duyduğumuzu da belirtti.

rnrn

 

rnrn

Bizim için çok önemli

rnrn

 

rnrn

     Esenyurt Belediye Başkanı NecmirnKadıoğlu’nun ziyaret ettiği tesislerde turnuva direktörü Coşkun Erginer ve Kozarnyöneticileri açık ve kapalı spor alanları, yönetim bölümleri, localar vernantreman sahalarını gezerek bilgi verdiler. Başkan Kadıoğlu böyle bir tesissinrnve uluslararası bir turnuvanın İstanbul ve Esenyurt için çok önemli olduğunurnbelirtti. Kadıoğlu, “ İstanbul ve Esenyurt’a dünya çapında bir tesis ve birrnorganizasyon gerçekleşeceği için heyecanlı ve mutluyuz. Koza gurubu ve turnuvarnheyetini tebrik ederek teşekkür ediyorum. Tesisin ve organizasyonun gelişen vernbüyüyen Esenyurt’a daha da güzel bir hava getireceğini düşünüyorum” dedi. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.