enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kamiloba Ortaköy’ü Mağlup Etti

02.01.2017
157
A+
A-

Amatör 1.Küme 2.Grupta ikincilik mücadelesi veren Kamiloba, sahasında ezeli rakibi S.Ortaköyü 1-0 mağlup ederek Play Off yolunda büyük bir avantajın sahibi oldu.

 Rakiplerinden Güzelce’nin Merkez Kayaşehir önünde 3-1 kaybetmesi, Hadımköy’ün de lider İstanbul Kayaşehir ile olan maçının kötü hava koşulları nedeniyle tehir edilmesi üzerine en yakın rakiplerine maç fazlasıyla 4 puan fark atan Kamiloba büyük bir mucizeye doğru ilerliyor. 

Ligin ilk iki haftasında 0 çeken, teknik direktör Mithat Güneri’nin göreve gelmesinin ardından önlenemez bir yükselişe geçen Kamilobaspor, ligde kalma savaşı veren S.Ortaköy’ü kurt çalıştırıcısının taktikleriyle 1-0 mağlup ederek başarılı sonuçlarına bir yenisini daha ekledi.

Celaliye Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı golsüz sonuçlanırken ikinci yarıda ev sahibi ekibe 3 puanı getiren tek golü Enes attı.

Oyuna 51. dakikada kurt çalıştırıcı Mithat Güneri tarafından Fazlı’nın yerine dahil olan genç oyuncu Enes bu değişiklikten sadece 4 dakika sonra maçın skorunu belirleyen golü atarak hocasını da mahcup etmedi.

Maçı çok iyi okuyan kurt çalıştırıcı yaptığı değişiklikle de bir anlamda 3 puanı getiren isim oldu.

Bu sonuçla Kamiloba 27 puana yükselirken S.Ortaköy de 18 puanda kalarak bitime 2 hafta kala az da olsa küme düşme korkusunu ensesinde hissetmeye başladı.

Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.