enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5947
EURO
34,7865
ALTIN
2.497,31
BIST
9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mehmet Yeşilgül Bulvarı’nda Çalışmalara Başlandı

Büyükçekmece – Hadımköy gişeleri arasındaki mesafeyi 4,5 kilometre kısaltacak olan projenin ikinci bölümü olan Mehmet Yeşilgül Bulvarı’nda çalışmalara başlandı.

Mehmet Yeşilgül Bulvarı’nda Çalışmalara Başlandı
16.09.2015
139
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapımına başlanan 2 yeni yolun, D-100 Karayolu ve Hadımköy Gişeleri arasındaki trafik yoğunluğunu yüzde 30 oranında azaltması hedefleniyor.

 

Büyükçekmece Belediyesi, her geçen gün artan yerleşim merkezleri, okullar ve aynı zamanda da bir sanayi bölgesi olan Hadımköy’ün trafik sorununa neşter atıyor. Bu amaçla iki yol yapımına başlayan Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, 24 metre genişliğinde ve toplam da 7 kilometre uzunluğundaki  yolları bu yıl içinde tamamlayarak hizmete açacak. Ayrıca her iki yolun gidiş ve dönüş istikametlerine özel bisiklet yolları yapılacak.

 

Altyapı ve genişletme çalışmasına başlandı

Proje kapsamında yapımına yeni başlanan ikinci yol Pelican Hill önünden geçen Mehmet Yeşilgül Bulvarı’nı takip ederek, Alman Liseliler Vakfı ve MEV Koleji önünden geçerek Büyükçekmece merkeze ve eski Jandarma Komutanlığı önünde de E-5 Karayolu’na bağlanacak. Yolda şu an alt yapı ve genişletme çalışmaları başlatan Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, tretuvar, aydınlatma, bisiklet yolları ve peyzaj çalışmasını tamamladıktan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yol asfaltlanacak.

Bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak olan yollar bölgedeki yerleşim merkezilerinde ikamet eden vatandaşlar ve bu bölgede çalışanlar açısından da daha hızlı ve güvenli bir ulaşım imkanı sağlayacak.

 

Bölge için büyük rahatlık sağlayacak

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Hadımköy trafiğinin her geçen gün daha da yoğunlaştığına dikkat çekerek; “Bu yollar tamamlandığında Büyükçekmece’den Hadımköy gişelerine olan mesafe 4,5 kilometre yakınlaşacak. Bölgede çalışan, ikamet eden ve okullarına giden öğrenciler açısından büyük kolaylık ve rahatlık sağlayacaktır. 2015 yılı yatırımına dahil ettiğimiz bu yollar bölge açısından hayati önem taşımaktadır. Her iki yolun faaliyete geçmesinin ardından paralel bir yol ile bu bölgenin ulaşım ağını tamamlamış olacağız. Böylelikle Hadımköy  trafiğinde yüzde 30 oranında bir rahatlama olacaktır” dedi.

001 002 003 004

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.