enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ödüllü Turnuva Ve Yarışmalar Başlıyor

Ödüllü Turnuva Ve Yarışmalar Başlıyor
25.08.2015
114
A+
A-

Silivri Belediyesi Yoğurt Festivali kapsamında her yıl yoğun katılımla gerçekleşen Satranç, Tavla, Plaj Voleybolu ve Basketbol Turnuvaları bu yıl kıyasıya bir rekabete ev sahipliği yapacak. Geleneksel Yoğurt Mayalama ve bu yıl ilk kez gerçekleşecek Karaoke Yarışması ve Su Sporu Etkinlikleri de yoğun katılımla gerçekleşecek.

 

230 KİŞİ AYNI ANDA TAVLA OYNAYACAK

Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek olan Tavla Turnuvası’nda 230 kişi aynı anda tavla oynayacak. Hakem heyeti eşliğinde yapılacak turnuvanın sonunda birinciye Samsung Galaxy S5, ikinciye İpad 2 ve üçüncüye de Fotoğraf Makinesi hediye edilecek.

 

SATRANÇ TURNUVASINA ÜLKE GENELİNDEN KATILIM

Festival kapsamında gerçekleşen bir başka turnuva olan Satranç Turnuvası da Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek. Turnuvaya geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ülke genelinde farklı illerden katılımlar gerçekleşecek. Turnuvanın sonunda birinciye Samsung Galaxy S5, ikinciye İpad 2 ve üçüncüye de Fotoğraf Makinesi hediye edilecek.

 

BASKETBOL TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Silivri Belediyesi Gelenekselleşen Basketbol Turnuvası’nın da, bu yıl festival kapsamında 19.si gerçekleşecek. Geçen yıl 58 takımın yarıştığı turnuvada bu yıl 42’ın üzerinde takım yarışacak. Turnuvada birinci olan takıma 2.000,00 TL, ikinci olan takıma 1.500,00 TL ve üçüncü olan takımada 1.000, 00 TL hediye çeki verilecek.

 

PLAJ VOLEYBOLU BU YIL DA YAPILACAK


53. Silivri Yoğurt Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenecek Plaj Voleybolu Turnuvası da gerçekleşecek. 1-2 Ağustos tarihlerinde Kumluk Mevkii’nde düzenlenecek Plaj Voleybolu Turnuvası’nda birinci olan takıma 1.000 TL, ikinci olan takıma 500,00 TL ve üçüncü olan takıma da 250,00 TL hediye çeki verilecek.

 

EN GÜZEL YOĞURT SEÇİLECEK

Silivri Yoğurt Festivali’nin gelenekselleşen Yoğurt Mayalama Yarışması’nda, en güzel Silivri Yoğurdu için yarışacak katılımcılar, hünerlerini sergileyecek. Renkli görüntülerin ortaya çıkacağı yarışmada birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye de gram altın hediye edilecek.

 

İLK KEZ GERÇEKLEŞECEK KARAOKE YARIŞMASI

Silivri Belediyesi 53. Yoğurt Festivali kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleşsek Karaoke yarışmasında ise birinci olana yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye de gram altın hediye edilecek.

RENKLİ SU SPORU YARIŞLARI

Festival kapsamında ilk kez gerçekleşecek yarışlardan biri de Su Sporları etkinlikleri olacak. 3 Ağustos Pazar günü Yüzme Yarışması Büyükler ve Küçükler, Yağlı Direk, Yağlı İpe Tırmanma, Dipten Gitme Yarışı, Tabak Kapma Yarışı, Kürekli Tekne Yarışı, Sandal Yarışı, Tekne Yarışı, Bot Yarışı, Deniz Bisikleti Yarışı ve Denizde Domates Yeme Yarışı olmak üzere 12 ayrı kategoride yapılacak yarışmalar Dalgakıran Mevkiinde düzenlenecek. Yarışmalarda birinciye çeyrek altın ve olta, ikinciye palet, üçüncüye deniz gözlüğü hediye edilecek.


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.