enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ CHP’YE BAYAN İLÇE BAŞKANI

SİLİVRİ CHP’YE BAYAN İLÇE BAŞKANI
25.08.2015
113
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı olarak görevini yürüten Mümin Tuğlu geçtiğimiz günlerde görevinden istifa edip Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olmuştu. Dünrnsabah saatlerinde Genel Merkez tarafından İlçe Örgütüne atanan Suna Göçengil,öğleden sonra partilileri ile buluşarak görevini Başkan vekili Günay Noyan’dan teslim aldı.

NOYAN;“ATAMAMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkan Vekili Günay Noyan; “Bugün bizler için çok önemli bir gün, partimizin yeni İçe Başkanın ve Yönetim Kurulumuzun ataması bu sabah gelmiştir, hayırlı uğurlu olsun”şeklinde konuştu.

TUĞLU;“GÖÇENGİL, ZOR DÖNEMDE GÖREVİ TESLİM ALDI”

Cumhuriyet Halk Partisi eski Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu; “4-5 ay sonra partimiz kongreye, kurultaya gidecek. Yeni yönetimimiz çok zor bir dönemde göreve başladı. Önümüzde bir seçim var, bu süre zarfında kendileri Silivri’de görev yapacaklar. Ben kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.


“ALMIŞrnOLDUĞUM GÖREVLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIM”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil; “1998 yılında partimize üye olduğum zamandan bu zamana kadar, birçok görevde bulundum. Almış olduğum tüm sorumlulukları da elimden geldiğim kadar disiplinli bir şekilde yerine getirmeye çalıştım.  Ülkemizde yaşadığımız bugünlerde; ana başlıkları ile demokrasi uygulamaları, laik yaşam ve düşünce özgürlüğü, ekonomi,  hukuk, adalet sistemi, eğitim, sağlık, bilim alanları, din istismarcılığı,  sınır komşusu olduğumuz ülkelerle ilişkilerimiz ve uluslar arası siyaset anlayışı,her geçen gün artan cinayetler, özellikle kadın cinayetleri, kadına uygulanan şiddet, sorunları ile hep beraber yaşıyoruz ve mücadele ediyoruz.  Yaşanan tüm sorunlar hepimizi çok ciddi oranda rahatsız etmektedir. Ülkemizde her geçen gün artarak çoğalan bu sorunlarımız; ancak ve ancak bizlere Atamızın emaneti olan, laik ve sosyal demokrat yapısıyla CHP’nin iktidara gelmesi ile son bulacaktır.  2015 yılı Haziran ayı genel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde ilçe başkanı olarak ben, yönetim kurulu arkadaşlarım siz değerli parti üyelerimiz, partimize gönül veren inanan hemşehrilerimiz ile ilçemizden TBMM’de bizleri temsil edecek milletvekili seçilmesi ve partimizi iktidara taşımak en büyük hedefimizdir. Bu hedefimizi gerçekleştirebilmek için genel merkezimizin ve genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlediği prensipler içerisinde hiçbir ayrım yapmadan birlik ve beraberlik ile hep beraber çalışacağız. Bugün bizlere emanet ettiğiniz parti yönetimini büyüterek, çoğalarak ve daha ileriyerntaşıyarak yerel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlere de taşıyacağız.  Bu süreçte tüm çalışmalarda büyük bir aileninrnbireyleri olarak el ele, kol kola, omuz omuza vererek Cumhuriyet Halk Partisirniktidara gelecektir.” dedi.

İlçeYönetim Kurulundaki isimler şu şekilde;

rnrn

Suna Göçengil, Asım Kıyıcı, Seval Fildiş Çolakoğlu, GünayrnNoyan, Cem Çakır, Mustafa Demir,

rnrn

SERVETrnSARIOĞLU 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.