enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6905
EURO
34,8057
ALTIN
2.506,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TÜMÜ BAŞKAN KARA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

TÜMÜ BAŞKAN KARA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ
11.04.2018
117
A+
A-

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik’i ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaretinde Emniyet Müdürü Bülent Çelik ile görüşen Başkan Kara, Türk milletinin güvenliğini ve huzurunu muhafaza eden ve Türkiye Cumhuriyetinin en eski ve en köklü kuruluşlarından olan Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası’nı kutladı.

Başkan Kara sözlerinde, “Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir ülkede rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, 10 Nisan Polis Gününü kutluyor, ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan polislerimize Allah’tan rahmet, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum, halen görevleri başında olan tüm polislerimize başarılı bir hayat temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca Başkan Kara ve Emniyet Müdürü Çelik tarafından görevlerinde gösterdikleri olağanüstü gayret ve çalışmalarından dolayı polis memurlarına Başarı Belgeleri verildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.