enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Vakkas Köprüsünde Sona Gelindi

Vakkas Köprüsünde Sona Gelindi
25.08.2015
109
A+
A-

firmadan bilgi aldı. Ziyaret sonrası köprü hakkında açıklama yapan Demiral, köprünün yaklaşık 1 hafta sonra trafiğe açılacağını müjdesini verdi. AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert ise, dere ıslah çalışmaları ve yeni yapılan köprülerle Silivri’nin çehresinin değişeceğini vurgulayarak, AK Belediye ile gerçekleşecek olan kavşak projeleri ile de Silivri’nin modern bir şehre dönüşeceğini dile getirdi.

DEMİRAL “KÖPRÜ BİR HAFTAYA KADAR AÇILACAK”

Ziyaret sonrası köprü inşaatı ile ilgili bilgi veren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, “Eski sanayi bölgesi girişinde hasarlı olması nedeni ile yıkılarak 40 metre genişliğinde yeniden inşaa edilen Vakkas Köprüsünün yapımında neredeyse sona geldik. Köprümüzün eski hali çok dardı ve hasarlı olduğu için çok tehlikeli bir durumdaydı. Yeni köprümüz hem çok kaliteli, hem de çok modern bir yapıya sahip. Bölge esnafımızı ve Silivri trafiğini rahatlatacak olan Vakkas köprüsü asfaltlama çalışmalarına, hava muhalefeti olmazsa bu gün itibarı ile başlanacak. Asfaltlama çalışmalarının ardından trafik tabelaları ve işaretlemelerin yapılması ile birlikte yaklaşık bir hafta sonra köprümüz yayalara ve araç trafiğine açılmış olacak. Bu vesile ile dere ıslah çalışmaları için, Silivri’ye kazandırılan köprü ve yaya geçitlerimiz için ve diğer hizmetleri için, Silivri’den hiçbir zaman desteğini ve hizmetini esirgemeyen İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca gece gündüz dememeden köprünün yapımını gerçekleştiren firmamıza, anlayış ve sabırlarından dolayı bölge esnafımıza ve vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Vakkas Köprümüz şimdiden Silivri’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK BELEDİYE İLE SİLİVRİ MODERN BİR ŞEHİR OLACAK

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada; İBB Belediyesi ve AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı iş birliği ile Silivri’ye inanılmaz hizmetlerin yapıldığını söyleyerek sadece Boğluca dere ıslah çalışmasının maliyetinin 62 Milyon lira olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; Silivri’de muhalefet partisi olmamıza rağmen, İBB Silivri’de belediyeden daha çok hizmet etti. Sırf Boğluca deresi ıslah çalışmalarının maliyeti eski para ile 62 trilyon değerinde. İlçemizin yollarına 769 bin 446 ton

asfalt kaplama, yama ve onarım yapıldı. Gümüşyaka ve Çanta Mahallerlerimize Biyolojik Arıtma Tesisleri, Beyciler, Çayırdere, Değirmenköy, Sayalar’da atıksu arıtma tesisleri inşaa edildi. Bu çalışmalar sonucunda pırıl pırıl olan denizimizle, Silivri’den Marmara Denizine girmek için binlerce yerli ve yabancı turistimiz Silivri’ye gelecek. İlçe genelinde 5 bin 220 metre uzunluğunda dere ıslah çalışmaları devam ediyor. Artık köylerimizde bile doğalgaz var. Futbol sahaları, kapalı spor salonları yapılıyor. 14 köyümüze çocuk parkı yapıldı. Ve daha sayamayacağımız kadar hizmet ve proje Silivri’de gerçekleştiriliyor. 40 metre genişliğinde ki Vakkas köprüsünü hayal bile edemezlerdi. Bakın bir hafta sonra oda hizmete girecek. Bütün bu çalışmalar Silivri’de iktidar olmamamıza rağmen yapıldıysa, birde Silivri Belediyesinin AK Belediye olduğunu düşünün. Silivri halkı AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu gördü ve biliyor. İnşallah 29 Mart’tan sonra Silivri’ye AK Hizmet Bayrağı dikilecek ve Silivri AK Belediye ile modern bir şehir haline gelecek. İş başına geldiğimizde gerçekleştireceğimiz, kavşak projelerimiz ve diğer projelerimizle beraber, Dere ıslah çalışmalarının da tamamlanması ile Silivri, değerine değer katacak. AK Parti ile Silivri kazanacak” dedi.





REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.