enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4646
EURO
34,7363
ALTIN
2.435,13
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yenikent Lokalinde Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Yenikent Lokalinde Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
25.08.2015
114
A+
A-

Esenyurt Yenikent Mahallesi seçim irtibat bürosunda AK Parti Kadın Kolları tarafından çok sayıda Esenyurtlu kadın kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Kadın kolları Başkanı Nurten Can ve meclis üyeleri katılım sağladı.

“BÜYÜK DEĞİŞİME BİRLİKTE ADIM ATACAĞIZ”

Açılış konuşması yapan AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkanı Nurten Can, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türkiye’de yeni bir değişimin adımının atılacağını vurguladı. “ Biz bugün çok şanslı bir nesiliz ki ilk defa bu Coğrafyada ilk defa bir millet devlet başkanını kendisi seçmiş olacak. 12 yıl önce başlayan büyük değişim, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile yeni bir değişimin adımını hep birlikte atacağız” dedi.

“ ESENYURT SEÇİME HAZIR”

Kadın Kolları Başkanı Nurten Can ardından AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer söz aldı. Değer, “ Seçime kısa bir süre kalmış bugünde Yenikent Mahallemizde ikamet eden hanım kardeşlerimiz ile kahvaltıda buluştuk. Türkiye geçtiğimiz Pazar günü liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği büyük mitingi konuşuyor. İstanbul Maltepe’de gerçekleştirilen büyük miting ile Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımıza çok ciddi manada destek ve güven verdi. İnşallah 10 Ağustos Pazar günü yine bunları sandığa yansıtacağız. Esenyurt AK Parti Teşkilatı olarak Pazar günü yapılacak seçime hazırız” dedi.

“KADINLARIMIZ ARTIK SAYGI GÖRÜYOR”

İlçe Başkanı Şenay Değer’in yaptığı konuşma sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak, şunları söyledi; “Başbakanımızın çıkarmış olduğu yasa sayesinde evlilikten sonra kazanılan mülkün yarısı kadınların oldu. Kadınlarımızın, kızlarımızın itilip kakıldığı bir toplumdan kadınların saygı gördüğü bir topluma geldik. Kadınlara ne kadar değer ve önem verirsek toplumumuz o kadar kalkınacaktır. Başbakanımız sayesinde kadınlarımız artık meclis üyesi, başkan yardımcısı gibi mevkilerde yer alıyorlar. 1994 yılında Başbakanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken bir talimat vererek Engelliler Koordinasyon Merkezi açıldı ve Engelli Kardeşlerimizin elinden tutarak hayata kazandırdı. Eskiden hükümet, memurun maaşını vermek için dışarıdan borç alıyordu ama artık dışarıya borç veriyoruz. Biz önceden Esenyurt ‘ta binlerce öğrencimize burs verirken birileri bir yasa çıkartarak vermiş olduğumuz bursların önünü kesti. Başörtülü çocuklarımız önceden üniversiteye giremiyordu ama artık böyle bir sorunumuz kalmadı. Son zamanlarda birtakım güçler kardeşlerin arasını bozarak mezhepler arası çatışma çıkarmak istiyor ama halkımız bu oyunlara gelmiyor ve gelmeyecektir” dedi.

Kahvaltılı toplantı programında konuşmalar sonrasında Başkan Kadıoğlu hanımların sorularını, talep ve önerilerini cevapladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.