enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN KOŞTULAR

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN KOŞTULAR
14.11.2016
117
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde 15 Temmuz kahramanları için koştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu’nun bu yıl “Kahramanlar Koşusu” adı altında gerçekleştirilen halk koşusuna, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt öncülüğünde belediye çalışanları katıldı.

STARTI BAKAN KILIÇ VE KAYA VERDİ

‘15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz’ sloganıyla düzenlenen etkinliğin halk koşusunun startı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından Altunizade’den verildi.

Bu yıl “Kahramanlar Koşusu” adı altında gerçekleştirilen halk koşusuna, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Spor Eğitmenleri, Sporcular ve Bilgi Evleri öğrencileri katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı koşuda binlerce vatandaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü koşarak geçti. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.