enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3881
EURO
34,7827
ALTIN
2.433,74
BIST
10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ARNAVUTKÖY’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

ARNAVUTKÖY’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI
31.10.2022
61
A+
A-

Arnavutköy’de Cumhuriyet Bayramı nedeni ile gün boyu devam eden bir dizi etkinliler ile doyasıya kutlandı.

Arnavutköy’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu Arnavutköy Şehir Parkı’nda yapılan kutlamalar ile yaşandı. Programa Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Mahmut Hersanlıoğlu, Ahmet Haşim Baltacı ve Nazim Kalafat’ın vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlaması ile başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları şiir dinletileri, karate gösterisi, jimnastik gösterisi, halk oyunları gösterileri yapıldı. Program sonunda; Cumhuriyet Bayramı nedeni ile düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Kutlamalar, Arnavutköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası ile devam etti. Arnavutköy Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Basketbol Turnuvası vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri şarkıcı Eypio’nun verdiği konser ile son buldu.

Dolu Dolu Bir Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Gerçekleştirildi

Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yılı münasebetiyle yaptığımız bir dizi etkinlikler var. Bugün şu an bulunduğumuz etkinlik de İstanbul genelinde sporcularımızı ‘Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’ adı altında davet ettiğimiz bir organizasyon. Yaklaşık 300 civarında sporcumuz burada müsabakalarda centilmence yarışıyor. Arnavutköy Belediyemizin de 50’nin üzerinde sporcusu bu müsabakalarda bulunuyorlar. Güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımızın gelecekte kendi alanlarında çok daha iyi yerlere gelebilmeleri konusunda önemli bir etkinlik oldu. Ailelerini, eğitimcilerini ve tabi ki kendilerini tebrik ediyorum. Akşam 29 Ekim konserimizle bu çalışmamız devam edecek. Sabahki resmi törenlerimizi de dahil ettiğimizde dolu dolu bir Cumhuriyet Bayramı etkinliği gerçekleşmiş oluyor” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.