enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Askeri Kalkışmayı Kınıyoruz

Askeri Kalkışmayı Kınıyoruz
21.07.2016
94
A+
A-

Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak gecen 15 Temmuz 2016 gecesindeki askeri darbe kalkışmasını şiddetle kınıyoruz.

 

Mazisi başarılarla dolu şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içerisine gizlenerek, kamuflajını da kendine kalkan olarak kullanmaya çalışan Fethullahçı Terör Örgütü mensubu teröristlerin devleti ele geçirme girişimi, Aziz Milletimizin cesur çabaları, emniyet güçlerimizin korkusuz mücadelesi ve şanlı Türk Ordusu’nun yılmaz mensuplarınca püskürtülmüş ve engellenmiştir.

 

Milletimizin iradesini, devletimizin bağımsızlığını, birlik ve beraberliğimizi hedef alan hain darbe girişimi lanetliyoruz. Halkın oylarıyla seçilmiş hükümetimizin ve anayasal meşruiyetinin yanında yer aldığımızı özellikle belirtiyoruz.

 

Teröristlerin darbeye kalkıştığı ilk dakikalardan itibaren yayın özgürlüğünden asla taviz vermeyen, “halkı bilgilendirme” görevini sonuna kadar sürdüren medya kuruluşlarımızı da taktir ediyoruz.

 

Demokrasiyi korumak için canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Yönetim Kurulu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.