enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Belediyesi, Ankara’da Hizmetlerini Anlatmaya Devam Ediyor

Avcılar Belediyesi, Ankara’da Hizmetlerini Anlatmaya Devam Ediyor
29.09.2016
118
A+
A-

Avcılar Belediyesi’nin, “CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarının tanıtımı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde tüm hızı ile devam ediyor. 

CHP Genel Merkezi’nde kurulan stantlarda, Avcılar Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler ve yapacağı projeler led ekranlarda hem görsel hem de yazılı olarak anlatılmaya devam ediyor. Led ekranlarda, yapılan çalışmaların hangi müdürlükler tarafından yapıldığı hem video hem de görsellerle ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

TANITIM GÜNLERİ 30 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

Avcılar Belediyesi’nin çalışmalarının tanıtımı CHP Genel Merkezi Fuaye Salonu’nda 30 eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Tanıtımın ilk günlerinden itibaren vatandaşların Fuaye Alanı’na ilgisi ise gün geçtikçe daha yoğun şekilde devam ediyor. Fuaye ve tanıtım alanını gezen misafirler; yapılan çalışmaları ve projeleri Avcılar Belediyesi çalışanları tarafından yapılan birebir sunumlarla dinleyebiliyor. Yapılan hizmetleri ve gerçekleşecek olan projeleri dinlemeye gelen vatandaşlara Avcılar Belediyesi ekiplerince ikramlar yapılıyor. 

AVCILAR BELEDİYESİ 24 SAAT ÇALIŞIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve çok sayıda milletvekili de Fuaye Alanı’nı gezerek, Avcılar’da yapılmış olan, devam eden ve projeleri hazırlanan hizmetleri dinledi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin eşlik ettiği ve sunum yaptığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; “Handan hanıma teşekkür ediyoruz. Avcılar Belediyesi, 24 saat çalışan bir belediye. Bütün sorunlarla ilgilenen bir belediye. Gelecekte karşılaşabilecekleri sorunları da önceden belirleyip bununla ilgili çözümler de üretiyor” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.