enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da Öğrencilere Diş Fırçalama Alışkanlığı Kazandırılıyor

Avcılar’da Öğrencilere Diş Fırçalama Alışkanlığı Kazandırılıyor
20.11.2015
112
A+
A-

Avcılar Belediyesi, çocukların diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları amacıyla, “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri çerçevesinde okullarda öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

 

Avcılar Şehit Şerife Bacı ve Leyla Bayram İlkokulları’nı ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle öğrencilerin diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları amacıyla diş macunu ve diş fırçası hediye ettiklerini belirterek çocuklardan dişlerine gereken önemi vermelerini istedi.

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, kitap okuma, diş fırçalama ve temizlik gibi alışkanlıkların küçük yaşlarda kazanılan alışanlıklar olduğunu söyledi. Öğrencilerin hem sağlıklı dişlere sahip olması hem de diş fırçalama alışkanlıklarını sürekli hale getirmek için “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası”nda öğrencilerimizi ziyaret ederek onlara diş macunu ve diş fırçası hediyelerini sunuyoruz dedi.

 

Her iki okulda da diş sağlığı ve bakımı hakkında öğrencilere bilgiler veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “İnsanın ağzı vücudun dışarıya açılan penceresidir. Büyürken kendimizi hastalıklardan uzak tutmak bizim için en önemli hadisedir. Her türlü protein ve vitaminler vücudumuza ağzımızla giriyor. Ağzımızı temiz tutmak için bezlere aynı zamanda estetik güzellik veren dişlerimizi temiz tutmamız lazım. O nedenle dişlerimizi her gün sabah kalktıktan sonra ve akşam yemeğini yedikten sonra ilk 20 dakika içerisinde mutlaka fırçalamalıyız” dedi.

 

Diş macunu ve diş fırçası hediyelerini alan öğrenciler, dişlerini düzenli olarak fırçalayacaklarına dair Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a söz verdiler. Avcılar Belediyesi tarafından “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası”nda diğer okullarda da öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye edilecek.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.