enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5678
EURO
34,9466
ALTIN
2.425,29
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Temiz ve Bakımlı Girdi

Avcılar’da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Temiz ve Bakımlı Girdi
21.09.2016
109
A+
A-

Avcılar Belediyesi Fen İşleriMüdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşımolanakları sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devamediyor.

‘Önce İnsan’ söylemi ilehizmet veren Avcılar Belediyesi sanatsal, sosyal, kültürel ve spor alanındasürdürdüğü çalışmalarına, Fen İşleri Müdürlüğü’nün bakım, onarım ve yenilemeçalışmalarıyla da devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü’nün, geleceğimizinteminatı olan çocuklarımızın daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyleyürüttüğü çalışmalar kapsamında, 30 okulda iç cephe, dış cephe boya ve genelbakım onarım çalışmaları tamamlandı.  

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıdolayısıyla Avcılar İnönü İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine katılanAvcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Okula başlayangeleceğimizin teminatı öğrencilerimize ve eğitmenlerimize yeni eğitim veöğretim yılında başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizin bilimin ışığında”Güçlü Özgür ve Erdemli” bireyler olmasını ve Ulu Önder Mustafa KemalAtatürk’ün ilkeleri doğrultusunda aydınlık yarınlara ulaşmasını diliyoruz”dedi.

Daha Kaliteli Bir Yaşam VeSağlıklı Ulaşım Şartları                  

Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak Benli; “ Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriçalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürmeye devam ediyor.Yol bakım, onarım, yenileme, asfaltlama çalışmalarımız; Avcılarlıhemşehrilerimizin daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartlarındanyararlanmaları için tüm hızı ile devam ediyor” dedi. Avcılar ilçesindeokullarda yapılan bakım ve yenileme çalışmalarına da değinen Başkan Dr. HandanToprak Benli;  “Yarınlarımızın aydınlıkyüzlü çocuklarının eğitimi ne kadar önemli ise sağlıklı ve ferah okullarda eğitimalmaları da o derece önemlidir. Çevremize verdiğimiz değer insana verdiğimizdeğerle eşittir. Biz hizmet etmek için varız, bu kapsamda da çalışmalarımızaara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Avcılar’ın her yönüyle güzel birgörünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Avcılar Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü ekiplerinin 2016yılı Ocak-Temmuz arası tamamladığı yol bakım, onarım ve yenileme yaptığımahalle ve sokak isimleri ise şöyle;AmbarlıMahallesi Harmanyeri Sokak, Hikmet Sokak, Yurdakul Sokak. Cihangir MahallesiBurnaz Caddesi, Osmanpaşa Caddesi Etkinlik Alanı Hükümet Konağı içi, KirazlıCaddesi, Ormanlı Caddesi. Denizköşkler Mahallesi İskele Caddesi, Sahil KazımAkgül Caddesi, Su Sokak. Gümüşpala Mahallesi Şantiye Alanı. Merkez MahallesiDenizköşkler Caddesi, Pınar Sokak. Tahtakale Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi, T32Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi, Aslanağzı Sokak, Çilek Sokak. Güldefne Sokak,Ispartakule Bulvarı, Lilyum Sokak, Petunya Sokak, Ziya Gökalp Caddesi. YeşilkentMahallesi Geçici Pazar Alanı, G 69 Sokak, G 70 Sokak, G 77 Sokak, G 559 Sokak,G 561 Sokak, G 584 Sokak, G 897 Sokak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.