enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AVLU’DAN, GAZİLERE ZİYARET

AVLU’DAN, GAZİLERE ZİYARET
A+
A-

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide AVLU, 1974 Kıbrıs Barış Harekatının 48. yılı münasebetiyle ilgili olarak, Silivri Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Adnan Gürcan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Adnan GÜRCAN, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi. Gürcan, sözlerine şu şekilde devam etti;

Sayın Demokrat Parti İlçe Başkanımız Halide Avlu’ya huzurlarınızda sonsuz teşekkür ediyorum. Bizlerin oralarda hangi şartlarda gittiğimiz bellidir. Bizler orada Türklere yapılan zulmü gidermek adaya barış getirmek ve huzuru sağlamak için oraya çıktık. Orası da bizim için vatan toprağıdır. Bu tartışılamaz. Ama buradaki bazı siyasilerin sivil toplum kuruluşlarımızın da bugün bizi hatırlatmalarıydı.  Telefon ve mesaj yolu ile arandık ama en azından buraya gelip bizlerin hatırlarını sorsalardı. Bu duygu ve düşüncelerle bizi ziyarete gelen Demokrat Parti İlçe Başkanımız Halide Avlu’ya bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından söz alan Silivri Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu ise şunları söyledi;

“Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıl dönümü nedeniyle Silivri İlçe Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ve yardımcısı Gazi Numan Kacaroglu’nu ziyaret ederek 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlayarak  Kıbrıs’ın bağımsızlığı uğruna şehit olan Mehmetçiklerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Mekânları cennet,ruhları şad olsun..Gazilerimize sağlık sıhhat dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Adnan YILDIRIM
REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.