enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4621
EURO
34,7707
ALTIN
2.440,78
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bahçelievler’in 23 Nisan Başkanı Eldar Ahmet

Bahçelievler’in 23 Nisan Başkanı Eldar Ahmet
25.04.2022
116
A+
A-

Bahçelievler’in 23 Nisan Başkanı Eldar Ahmet:

Sıfır atık ve can dostlarımıza yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bahçelievler Belediye Başkanlığına gelen Bahçelievler Behiye Dr. Nevhiz Işıl İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ı makamında ziyaret etti.

Okul Müdür Yardımcısı Sümeyra Sen, sınıf öğretmeni Selma Özdemir, sınıf arkadaşları Zümra Çağman, Asya Meryem Üstündağ ve Erdem Çirçi ile birlikte belediye binasına gelen 3. sınıf öğrencisi Eldar Ahmet, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’dan devraldığı başkanlık koltuğuna oturdu.

Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek

23 Nisan Başkanı Eldar Ahmet yaptığı konuşmasında; “İlçemizdeki eski binalar yenileniyor, sıfır atık projemiz devam ediyor, yeni parklar ve sokakta yaşayan can dostlarımıza yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Belediye Başkanlığı makamını minik öğrencilere devreden Dr. Hakan Bahadır da; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geleceğimizin teminatı olan sizlerin bayramı. Bu koltuklarda, yarın ülkemize hizmet etmek için oturacaksınız. Sizlerin, Ülkemiz ve tüm Dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Diğer yandan, öğrenci, öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Bahadır, öğrencilere satranç takımı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.