enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE SÜRPRİZ ZİYARET

BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE SÜRPRİZ ZİYARET
08.11.2016
159
A+
A-

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu ve İlkokulu’nu ziyaret etti. Verdiği söz üzerine 5-E Sınıfı’ndaki ortaokul öğrencilerinin sınıfına girerek onlara sürpriz yapan İmamoğlu, istekleri bir bir dinledi ve gerçekleşmesi için ekibe talimatlar verdi. İmamoğlu, okul müdürleriyle de detaylıca görüştü.

Beylikdüzü’nde bulunan okulları yakından inceleyen, bakım ve onarım işlerini üstlenen Beylikdüzü Belediyesi, gerek eğitim kadroları gerekse fiziki şartlar açısından en iyi okulların Beylikdüzü İlçesi’nde olması için çalışıyor. Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu ve İlkokulu’nu ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Geçmiş bir tarihte Kavaklı Stadı’nda spor yapan İmam Hatip ortaokulu öğrencilerine sınıflarına geleceği ile ilgili söz veren Başkan İmamoğlu, sözünün tuttu ve Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu 5 E Sınıfını ziyaret etti.

Başkanı karşılarında gören öğrenciler, okulda ihtiyaç duydukları konuları İmamoğlu’na aktardı. Öğrencileri dinleyen İmamoğlu, isteklerin yerine getirilmesi için harekete geçeceklerini, buna karşılık olarak da başarılı olmalarını ve yıl sonunda karnelerini görmek istediğini belirtti. Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hamit Altınten ve Gürpınar Azime Yılmaz İlkokulu Müdürü Erkan Yıldırım’la okulun koşullarını konuşan İmamoğlu, “İlçe çapında tüm okullarımızı yakından takip ediyoruz. Eğitim önceliğimiz. Eksikliklerin giderilmesi ve şartların iyileştirilmesi için çalışıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.