enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN KARADENİZ’DEN ÇOCUKLARA NOSTALJİK BAYRAM HEDİYESİ

BAŞKAN KARADENİZ’DEN ÇOCUKLARA NOSTALJİK BAYRAM HEDİYESİ
14.09.2016
102
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz Bayram namazını Atatürk Mahallesindeki Hacı Mustafa Güllü Cami’nde kıldı. Bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Karadeniz, çocukların da bayramını tebrik ederek, dağıttığı nostaljik hediye kutusuyla çifte bayram yaşattı.

“ÇOCUKLARIMIZ, ESKİ BAYRAMLARI YAŞASINLAR”

Başkan Karadeniz, sokakta gördüğü ve bayramlaştığı çocukları içinde misket, topaç, kuruyemiş, leblebi tozu, horoz şekeri, mendil, İstanbul çikolataları bulunan nostaljik hediye paketiyle ödüllendirdi. Çocuklara eski bayramları yaşatmak istediklerini ifade eden Başkan Karadeniz, “Çocuklarımız belki bu hediyeye bir anlam veremeyecekler. Ama ebeveynlerine sorduklarında onlar çocuklarına eski bayramları anlatacaklar. Teknoloji yaşamlarımızı değil, çocuklarımızın oyunlarını da değiştirdi. Çocuklarımız ellerinde tablet, bilgisayar başında oyun oynadıklarını zannediyorlar. Oysa ki geleneksel olarak bildiğimiz eski oyunlarımızın onların kişilik gelişimi üzerindeki etkisi çok daha fazladır. Aileler, çocuklarına sokakta da oynama fırsatı sunmalıdır” diye konuştu.

Başkan Karadeniz, tüm vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli, sağlıklı, huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmelerini temennisinde bulundu. Başkan Karadeniz’e Ak Parti milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya de eşlik etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.