enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN KARADENİZ’DEN DÜNYA KOMŞULAR GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN KARADENİZ’DEN DÜNYA KOMŞULAR GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
19.11.2016
125
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Dünya Komşular Günü dolayısıyla Sefaköy Kiptaş Evleri’ndeki komşularını ziyaret etti.

Eşi Nilgün Karadeniz ile birlikte komşularına ziyarette bulunan Başkan Karadeniz, konuşmasında Türk toplumunda ve dinimizde önemli bir yere sahip olan komşuluk kavramının önemine dikkat çekti.

 

“KOMŞULUK UNUTTUĞUMUZ DEĞİL, UNUTMAK İSTEDİĞİMİZ BİR DEĞER”

Dünya Komşuluk Günü’nün günümüzde henüz hayat bulamadığını vurgulayan Karadeniz, “ Komşuluk evini başkasına açmaktır. Maalesef artık, komşuları alıp dışarı çıkıyoruz. AVM’lerde, piknikte bir araya geliyoruz. 1+1 evler de boşuna yapılmıyor. Bireysel kalmak önemseniyor. Komşuluk günümüzde, unuttuğumuz değil, unutmak istediğimiz bir değer haline geldi. Bizim ziyaretimizi de maya çalmak olarak kabul edin.  Komşuluk gününün farkındalığını artırmak için bir adım olarak buradayız. Bu günde vatandaşlarımız mutlaka bir komşusunu ziyaret etmeli. Bizler, komşuya emanet edilen çocuklar olarak büyüdük, şimdilerde bu kavram unutulmaya yüz tutuyor” diye konuştu.

Komşularıyla kahve eşliğinde sohbet eden Başkan Karadeniz, onların beklentilerini de dinledi. Karadeniz, ziyaretinde komşularına çiçek, çikolata ve kahve fincanı hediye etti.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.