enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER “BİRLİKTE BAŞARDIK”

BAŞKAN MESUT ÜNER “BİRLİKTE BAŞARDIK”
06.09.2022
94
A+
A-

Başkan Mesut Üner, mesai arkadaşlarım dediği belediye personelimiz ile Birlik, Beraberlik Yemeği’nde bir araya gelerek,  3.5 yılda Çatalca’yı layık olduğu hizmetlere hep birlikte kavuşturdukları için teşekkür etti.

Vatandaşların en çok ihtiyaç duyduklarını belirttikleri hizmetlerden biri olan sosyal tesisleri hızla yaparak halkın hizmetine sunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, bu tesislerden biri olan Muratbey Sosyal Tesisimizde belediye personeli ile bir araya geldi.

Belediyenin tüm biriminde çalışan personelleri Birlik Beraberlik Yemeği’nde buluşurken Başkan Mesut Üner tüm çalışanlarına emekleri için teşekkür etti.

3.5 YILDA ÇATALCA2MIZI LAYIK OLDUĞU HİZMETLERLE BİRLİKTE BULUŞTURDUK

Çatalca’ya 3.5 yılda yapılan hizmetleri birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada, “Çok kıymetli mesai arkadaşlarım, öncelikle Birlik, Beraberlik Yemeği’mize hoş geldiniz. Göreve geldiğimiz günden bu güne sizlerle birlikte güzel hizmetlere imza attık. Hepimizin amacı Çatalca halkımıza en güzel hizmetleri sunmak. 3.5 yılda yaptıklarımız gerçekten yapacaklarımızın teminatı oldu. Bu 3.5 yılda ilçemizin gözle görülen, vatandaşlarımız tarafından takdir edilen gelişim ve değişimini birlikte gerçekleştirdik. Bugüne kadar yaptığımız çalışma ve hayata geçirdiğimiz projelerde hepinizin alın teri var. Çünkü biz büyük bir aile olduk, aynı hedefe aynı inanmışlıkla yol aldık. Kışın soğuğunda Çatalca sevdamızla, vatandaşlarımıza hizmet aşkıyla işte bu nedenle hiç birimiz üşümedik. Yazın sıcağında of demeden yine görevimizin başında olup mega projelerimizi, vizyon projelerimizi tamamlamak için uğraştık. Şöyle bir 3.5 yıl öncesine dönelim sizlerle. İşimiz çok, çözüm bekleyen sorunlar, ihtiyaçlar çoktu. Zaman su gibi akıp geçiyor. Gerçekten Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok sevdiğim bir sözü var. “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.” İşte bizlerde bu inançla 3.5 yılda Çatalca’mıza layık olan hizmetlere birlikte imza attık. Çatalca’mız tarihinin en iyi hizmetlerine hepimiz sayesinde kavuştu. Eğitimden spora, sağlığa kadar her alanda vatandaşlarımızın daima yanında olurken, mahalle meydanları, yollar, aydınlatmalar, kaldırımlar, yaşam vadileri, millet bahçesi, kapalı otopark, Kaymakamlık binası, SGK binası, spor adası, ticaret merkezi gibi Çatalca’mızın ihtiyaçlarına çözüm olduk. Şu anda içinde bulunduğumuz sosyal tesisler yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunların yanı sıra Çatalca’mızın unutulan değerlerini yeniden yaşatıyoruz. Ormanlı Pirinç Festivali-Çanakça Mısır, Keşkek Festivali gibi. Her yaşa hitap eden dolu dolu bir Erguvan Festivali yaptık. Halka hizmet etmek için var olduğumuzu bilerek, özveriyle çalışan sizlere gerçekten gönülden teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren oluşturmaya çalıştığımız çalışma arkadaşlığı, ekip ruhu ve aile bilincinin sonuçları, Çatalca’mızda görülmeye başladı. Hep beraber Çatalca’mız için daha nice hizmetler yapacağımıza inanıyorum.. Hepimizin tek ortak hedefi var, o da birlikte el ele vererek ilçemizi sahip olduğu tarihine, kültürüne ve doğal güzelliklerine yakışan başarılı çalışmalara imza atmaya devam etmek. Bizlere düşen görev her alanda çağı yakalamış bir Çatalca’yı oluşturmak ilçemizi daha kalkınmış, daha çağdaş ve daha mutlu yarınlara ulaştırmak. Birlikte başardık, birlikte başarmaya devam edeceğiz. Siz değerli mesai arkadaşlarımızdan aldığımız güç ve güvenle çalışmalarımız artarak devam edecektir. Sizlerle beraber olmaktan büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Allah bu birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi bozmasın” sözlerine yer verdi.

Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin katılım gösterdiği Birlik, Beraberlik Yemeği ardından Başkan Mesut Üner tüm birimlerle ayrı ayrı hatıra fotoğrafları çektirdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.