enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER; HASADINIZ BOL VE BEREKETLİ OLSUN

BAŞKAN MESUT ÜNER; HASADINIZ BOL VE BEREKETLİ OLSUN
24.06.2022
99
A+
A-

İlçede tarıma ve üretime değer veren Başkan Mesut Üner buğday hasadına sayılı günler kala çiftçilerimiz ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Çatalca’yı tarım ve hayvancılık noktasında layık olduğu yere getirmek için göreve geldiği günden beri destekleyici çalışmalar yürüten Başkan Mesut Üner, çiftçilerimizin talepleri üzerine Toprak Mahsulleri Ofisi’nin ilçemizde alım çalışmalarına başlamasını sağladı.

TMO Genel Müdür Yardımcısı Cihan Soyalp konuya dair bilgilendirmeyi Başkan Mesut Üner’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda yaptı.

Çiftçilerin ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda Çatalca AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur, ​Büyükçekmece İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semih Çakar, İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, Çatalca Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, TMO Tekirdağ Şube Müdür Yardımcısı Barış Şentürk, TMO Tekirdağ Şube Ziraat Mühendisi Nuray Kaplan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Yağlı Tohumlar Koop. Başkanı Hüsmen İlhan, Tarım Kredi Kooperatifi Yetkilisi Köksal Civil’de konuşmacı olarak yer aldı.

Üretmenin ve emeğin değerini bilirim

Çiftçilerle karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda Başkan Mesut Üner, “Bende bir çiftçi çocuğuyum. Üretmenin emeğini ve değerini bilirim. Tarlada her türlü zorluğu çeken çiftçilerimizin isteği ilçemizde TMO olmasıydı. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan ve MHP İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur ile birlikte gerekli temaslarımızı yaptık. TMO Genel Müdür Yardımcısı Cihan Soyalp Ankara’dan gelerek ilçemizde başladıkları alım çalışmaları hakkında siz değerli çiftçilerimize bilgilendirmelerde bulunuyor. Bizler, emeğini alın terine katık eden siz değerli çiftçilerimiz için çalışmaya ve daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hayırlı, bol ve bereketli hasatlar diliyorum” ifadeleriyle tüm çiftçilere hayırlı hasatlar diledi.

Toplantıda, TMO’nun 6 Temmuz itibariyle Çatalca’mızda buğday alımlarına randevulu bir şekilde başlayacağı belirtilirken, üreticilerin gerek ilçemizdeki TMO’ya gerekse lisanslı depolara başvurabilecekleri belirtildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.