enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3603
EURO
34,6681
ALTIN
2.390,88
BIST
10.182,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER “KENT KONSEYLERİ YEREL DEMOKRATİK BULUŞMA NOKTALARIDIR”

BAŞKAN MESUT ÜNER “KENT KONSEYLERİ YEREL DEMOKRATİK BULUŞMA NOKTALARIDIR”
30.09.2022
82
A+
A-

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı. Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantıda Kent Konseyi Başkanı Ahmet Rasim Yücel ve Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından yapılan çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı.

Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı konuşmada ilçenin sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için tüm kurum ve kuruluşlarla birlik, beraberlik ve işbirliği içerisinde çalıştıklarına dikkat çekti.

Koltuklar geçici eserler kalıcıdır

Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Her zaman ifade ettiğim gibi koltuklar gelip geçici, yapılan eserler, çalışmalar kalıcıdır. Bizler bu anlayış içerisinde Çatalca’mıza hizmet etmek için çalışıyoruz.  Bu çalışmaları yaparken de Kaymakamlığımız gibi, Muhtarlarımız gibi, Kent Konseyimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve ilçemizdeki diğer kurumlarımız bizlerin çözüm ortakları. Çatalca’mıza hizmet etmek sorumluluğunu daima içinde taşıyan insanlar olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde ilçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz.  2019’da göreve geldiğimizde 38 proje ile başlamıştık. 3.5 yılda bu projelerimizden daha fazlasını hayata geçirmeye başladık. Kısa dönemde çok işler yaptık. Tüm hedefimiz Çatalca’mızı en iyi hizmetlerle buluşturmak. Çatalca Kent Konseyimizde başkanıyla, yürütme kuruluyla, kadın, gençlik, engelli ve çocuk meclisleriyle ilçemizde önemli çalışmalar yapıyor. Çatalca’mıza gönül vermiş ve bu uğurda emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, kente dair görüş ve önerilerin yönetimlere aktarıldığı yerel bir demokrasi platformu olan Çatalca Kent Konseyi’mizin Olağan Genel Kurul Toplantısı ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı soru cevap şeklinde değerlendirmelerin yapılması ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.