enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3701
EURO
34,7081
ALTIN
2.402,61
BIST
10.178,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER “SÖZÜMÜZ SÖZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER “SÖZÜMÜZ SÖZ”
21.10.2022
58
A+
A-

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  sözümüz söz diyerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçeye yol arkadaşlarımız dediği muhtarlarla birlik beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner resmi tören, Muhtarlar Derneği ziyareti ve ilçede yeni bir muhtarlık binası temel atma töreni ile dolu dolu geçen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinliklerini muhtarlar ve aileleri için düzenlediği yemek programı ile devam ettirdi.

Atatürk Spor Kompleksinde 39 mahalle muhtarı ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Mesut Üner tüm muhtarlarla ve aileleri ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Kutlama programına İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de katılım gösterdi.

Çatalca Muhtarlar Derneği Ceyhun Koç yaptığı açılış konuşmasında kendilerine daima desteklerini esirgemeyen ve bu anlamlı geceyi düzenleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

Yaptığı konuşma ile muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışmanın ilçeye hizmet yolunda önemli bir faktör olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mesut Üner, yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen ve geçirilecek projeler hakkında da muhtarlarla değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

Biz Birlikte Çatalca’yız…

Başkan Mesut Üner sözlerinde, ‘Demokrasimizin temel taşı siz değerli muhtarlarımızı, ilçemize hizmet yolunda her zaman çözüm ortaklarımız olarak ifade ettik. Bu fikrimizi sadece söylemde bırakmadık, uygulamada da gerçekleştirdik. İlçemizdeki her başarılı icraatımızın arkasında, çözüm ortağımız olan siz muhtarlarımız ve halkımızla sadece makamda değil sahada yaptığımız istişarelerimiz var. Yine dönemimiz içinde Cumhurbaşkanımızı ve Bakanlarımızı ilçemizde buluşturduk.  Sözümüz söz. Biz birlikte Çatalca’yız dedik ve bu çalışma prensibimizden asla taviz vermeyeceğiz. Görev süremiz boyunca Çatalca’mıza, bizlerin en büyük yardımcıları, mesai ve yol arkadaşları olan siz kıymetli Muhtarlarımızla birlik, beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlar günümüz kutlu ve hayırlara vesile olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Programda ayrıca Gümüşpınar Mahallesi Muhtarı Osman Güngör’e Başkan Mesut Üner’in sürpriziyle gelen pasta ile doğum günü tüm katılımcılar tarafından kutlandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.