enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4135
EURO
34,7806
ALTIN
2.401,80
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ’DAN YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ
19.07.2022
81
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sonu ilçenin 5 mahallesinde Silivri Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Yılmaz, ziyaretlerinde bir araya gelerek sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz geçtiğimiz hafta sonunda yoğun mesai yaptı. İlçenin 5 mahallesinde Silivri Belediyesi eliyle yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Yılmaz, ziyaretlerinde bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Yoğun mesaisine 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü Selimpaşa Mahallesi ile başlayan Volkan Yılmaz, Kapalı Pazar Yeri ve Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Merkez bölgesinde yürütülen Sokak İyileştirme Projesi çalışmalarını da denetleyen Yılmaz, ardından Halaskargazi Caddesi’nde planlanan çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz ayrıca burada sohbet ettiği esnaf ve vatandaşları çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Aynı gün Yeni Mahalle ve Mimarsinan Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Yılmaz, çalışmaların devam ettiği Silivri Millet Bahçesi Projesi ve Silivri Belediyesi Halk Plajı’nda incelemelerde bulundu. İlk gün temaslarını Cumhuriyet Parkı’nda bir araya geldiği hemşehrileriyle sohbet ederek tamamladı. 17 Temmuz 2022 Pazar gününde de ziyaretlerini sürdüren Başkan Yılmaz, Sokak İyileştirme Projesi kapsamında Gümüşyaka Mahallesi merkez bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Yılmaz, daha sonra Gümüşyaka Mahallesi Krallık Parkı’nda devam eden yenileme çalışmalarını ve mahalleye kazandırılacak olan halı saha çalışmalarını inceledi. Gümüşyaka’nın ardından Değirmenköy Mahallesi’ne geçen Yılmaz, burada Değirmenköy Futbol Stadı çevresine Silivri Belediyesi tarafından kazandırılan park ve spor alanlarını kontrol etti. Başkan Yılmaz, yoğun geçen hafta sonu mesaisini Değirmenköylü üreticilerin ürünlerini doğrudan tüketici ile buluşturacakları Kapalı Pazar Yeri alanında yaptığı inceleme ile noktaladı.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.