enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4752
EURO
34,8856
ALTIN
2.433,53
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
10.04.2022
103
A+
A-

Çatalca’mızda cumhuriyet tarihine geçen hizmetlerini görevinin ilk üç yılına sığdırmayı başaran Başkanımız Mesut Üner, başarıya giden yolda projelerinin merkezine yarınların teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdığı daha önce her fırsatta açıklamıştı. Çalışmalarına bu anlamda yön veren Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki durağı Muratbey mahallemiz oldu.

Başkanımız Mesut Üner’in Muratbey mahallemizdeki programına Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın ve Çatalca Belediyespor Kulübü Başkanımız Lokman Naroğlu katılım sağladı. Program dahilinde Başkan Mesut Üner, Muratbey mahallemizdeki Çatalca Belediyespor’lu sporcularımıza spor malzemeleri dağıtımı gerçekleştirip, sporcularımızın ekipman eksikliğini giderdi. Spor salonunda gerçekleşen spor malzemesi dağıtım töreni öncesi Başkanımız Mesut Üner salondaki tüm çocuklarla tek tek ilgilenmesiyle gönüllerde yine taht kurdu. Spor malzemeleri dağıtımı sonrası Başkanımız Mesut Üner, minik sporcularımızla keyifli bir voleybol gösteri maçı oynadı. Çocukların Başkanımız Mesut Üner’e olan samimi ilgisi ve alakası dikkatlerden kaçmadı. Spor malzemesi teslim töreninin ardından Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyet Muratbey Esin Ovacık İlkokulumuzda sömestr tatili öncesi bayrak törenine katılım sağlayıp, gür bir sesle istiklal marşını söyleyip çocukları bir hafta sürecek sömestr tatiline yolcu etti. Muratbey mahallemiz programları sırasında mahalle halkımız Başkanımız Mesut Üner’e oldukça yakın ilgi gösterip, günün anısına fotoğraflar çektirdi.

Muratbey mahallemiz programları sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Muratbey mahallemizde Çatalca Belediyespor sporcularımız yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirdik. Spor malzemesi dağıtımımız sırasında sporcularımızın enerjisi ve neşesi Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. Spor malzemeleri dağıtımımız sonrası Muratbey Esin Ovacık İlkokulumuzda, gür bir sesle İstiklal Marşımızı okuyup, bayrak törenimizi gerçekleştirdikten sonra öğrencilerimizi bir hafta sürecek sömestr tatiline yolcu ettik. Bayrak töreni sonrası öğrencilerimizi, Pazartesi ile Cuma günü arası saat 12.00-16.00’da Çatalca Belediyesi etkinlik programlarınıza davet ettik. Böylesine kıymetli etkinliğimize Çatalca’mızdaki tüm yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı bekliyor ve kendilerine keyifli bir tatil haftası yaşamasını temenni ediyoruz. Her ziyaretimizde olduğu gibi Muratbey mahallemiz programlarımız sırasında 7’den 77’ye tüm halkımızın bizlere gösterdiği samimi ilgi ve alakası içi çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.