enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3333
EURO
34,4548
ALTIN
2.435,92
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nün Aydınlatma Ağı Genişledi

Beylikdüzü’nün Aydınlatma Ağı Genişledi
16.12.2016
144
A+
A-

Karanlıkta sokak, cadde, mahalle bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Elektrik ve Aydınlatma Bürosu ve BEDAŞ yetkilileri, 2016 yılında ilçedeki aydınlatma ağını genişletti.

Karanlıkta sokak, cadde, mahalle bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Elektrik ve Aydınlatma Bürosu ve BEDAŞ yetkilileri, 2016 yılında ilçedeki aydınlatma ağını genişletti. 22 bin 329 metrelik elektrik kablosu çeken ekipler, ihtiyaç duyulan bölgelere 183 adet yeni aydınlatma direği dikti.

Aydınlık yüzü ile Batı İstanbul’un tercih edilen ilçesi olmaya başlayan Beylikdüzü’nün caddeleri, sokakları ışıl ışıl. Özellikle merkezden bir miktar uzakta kalan Gürpınar, Kavaklı ve Yakuplu Mahalleleri’nin ışıklandırılmasına özen gösteren Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik ve Aydınlatma Bürosu, karanlıkta kalan bölgeleri de bir bir tespit ediyor ve ihtiyaçları karşılıyor. Bölgedeki elektrik ve aydınlatma arıza tespiti ve giderilmesi konusunda Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi (BEDAŞ) ile beraber çalışılarak müdahale ediliyor.

2016 yılı içerisinde hummalı bir aydınlatma çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılında ilçeye 183 adet yeni aydınlatma direği kazandırdı. Elektriğin daha randımanlı bir şekilde verilmesini sağlamak amacıyla 22 bin 329 metre kablo çekildi. Belirlenen yerlere 513 adet armatür takıldı. 14 adet yeni elektrik panosu yapıldı ve bin 738 adet yeni ampul takıldı. Ayrıca ekipler, bin 590 metre PVC boru döşeyerek içinden elektrik kablosu geçirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.