enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5073
EURO
34,8975
ALTIN
2.433,11
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI
08.10.2022
63
A+
A-

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Arnavutköy Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programı ile kutlandı.  

1-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Arnavutköy Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programı ile kutlandı. Nuri Pakdil Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen programa; Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Candaroğlu ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamasında Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve din görevlileri bir araya geldi. Program kapsamında, Kur’an-ı Kerim tilaveti, kahvaltı ikramı ve protokol konuşmaları yapıldı. Program sonunda Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu din görevlilerine hediye takdim etti.

“Geleceğe mühür vurmak adına gayret gösteriyoruz”

Programda konuşan Ahmet Haşim Baltacı, “Öncelikle Din Görevlileri ve Camiler Haftası olarak tabir edilen bu müstesna haftanızı tebrik ediyorum. Eminim ki hocalarımız, vaizlerimiz ve vaizelerimiz bu haftayı çok güzel bir şekilde değerlendirecektir. Bunu vesile görerek camilerde irşat vazifesini daha hesaplı bir şekilde icra edecektir. Ben toplumun buna çok ihtiyacı olduğunu, sizler gibi aynı duygulara sahip olduğunu düşünüyorum. Son yıllarda iletişimin çok yaygın bir hale gelmesi, imkânların artması ile beraber her alanda olduğu gibi bu alanda da bir takım çalışmalar yapıyoruz. Din görevlileri olarak sizlerin elinde de çok önemli bir imkân var. Bu imkânların çok iyi değerlendirilmesini özellikle arz ediyoruz. Bu konuda bize düşen, bu imkânların icra edileceği ortamlar oluşturmak. Biz elimizin altındaki bu tür yerlerle ilgili geleceğe mühür vurmak adına gayret gösteriyor ve çalışıyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.