enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3814
EURO
34,6007
ALTIN
2.391,48
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güngören Çocuk Kitap Fuarı Açıldı

Güngören Çocuk Kitap Fuarı Açıldı
20.04.2022
254
A+
A-

Güngören Çocuk Kitap Fuarı 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda kitapseverlere kapısını açtı.

Çocukları yoğun ilgi gösterdiği fuarda Güngören Belediyesi de ilçede eğitim gören 12 bin öğrenciye ziyaretleri esnasında en az 1 kitap alabilmeleri için hediye çekleri dağıtıyor. Güngören Çocuk Kitap Fuarı, 15-30 Nisan tarihleri arasında Haznedar Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda kitapseverlere açık olacak. 50 yazar ve 70 yayınevinin katılacağı kitap fuarında Güngören Belediyesi de ilçede eğitim gören 12 bin öğrenciye bir sürpriz hazırladı. Fuara katılacak olan öğrencilere en az 1 kitap alışverişinde kullanabilecekleri hediye çekleri veriyor.

30 Nisan’a kadar devam edecek olan fuarda, yazar ve şairler için imza günleri, söyleşi, masal ve resim atölyesi çalışmasına ek olarak halka yönelik konferanslar da düzenlenecek. Kitap fuarında Türkiye’nin önde gelen 70 yayınevinin yanı sıra, 50 değerli yazar da bulunuyor. Okurlar 15 gün boyunca burada en sevdikleri yazarlarla bir araya gelme fırsatı bulacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.