enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5327
EURO
34,9291
ALTIN
2.444,49
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hanımeli Konağı’nda Anneler Günü Şöleni Düzenlendi

Hanımeli Konağı’nda Anneler Günü Şöleni Düzenlendi
11.05.2022
149
A+
A-

Güngören’de Anneler Günü’nü kutlamak amacıyla anne ve çocuklara özel ‘Anneler Günü Şöleni’ düzenlendi.

Programa katılan birçok anne ve çocuğu, düzenlenen çeşitli etkinliklerle hem eğlendi hem de birlikte vakit geçirmenin tadını çıkardı. Güngören Belediyesi tarafından 8 Mayıs Anneler Günü’ne özel Hanımeli Konağı’nın bahçesinde düzenlenen etkinlikte anne ve çocuklar bir araya geldi. Saat 15.00’a kadar devam eden programda; çeşitli ikramlar, fasıl ekibi ve çocuklara özel etkinlikler düzenlendi. Hanımeli Konağı’nda düzenlenen etkinliğe katılan anneleri tek tek ziyaret eden Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, ‘Hoş geldiniz’ diyerek gül dağıttı. Başkan Demir, “Anneler Günü güçlü, fedakâr ve emektar kadınların yılda bir kere olsun hatırlanabildiği bir gün. Ve biz onlara bu değeri hissettirmek için buradayız. Bugün harika bir etkinlik hazırladık. Böyle bir etkinlikte onları ağırlamaktan mutluyuz. Hanımeli Konağı’nı da bizler sadece onlar için yaptık ve hizmete sunduk” dedi.

“ÇOCUKLARIMLA ÇOK MUTLUYUZ”

Biri 7 diğeri 4 buçuk yaşında iki çocuk annesi 28 yaşındaki Nihal Çeltek, “Belediye başkanımıza biz anneleri ve çocuklarını düşünüp böyle güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ederim. Burada mutluyuz ve çocuklarımla eğleniyoruz” diye konuştu.

Annesine duygularını mektup yazarak aktaran 7 yaşındaki Yusuf Çeltek, annesini çok sevdiğini ve hasta olduğunda her zaman annesinin yanında olduğunu söyledi.

“ÇOCUKLARIM BENİM HER ŞEYİM”

4 çocuğuyla etkinlikte piknik yapan 34 yaşındaki Tuğba Evril ise” Çocuklarla güzel bir gün geçirmek istedik. İyi ki de gelmişiz. Çok güzel bir gün oldu bizim için. Anneler ve çocuklar için ayrı ayrı etkinlikler var. Çocuklarım benim her şeyim” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.