enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

HOŞ GELDİN UMUDUMUZUN SEMBOLÜ

HOŞ GELDİN UMUDUMUZUN SEMBOLÜ
27.04.2022
110
A+
A-

Bereketli topraklarımız, tarihimiz, kültürümüz ve doğamızla İstanbul en güzel ilçelerinden biri olan Çatalca’mızda, baharın simgesi ve Çatalca’mızın sembolü erguvanlar açması, ilçe halkımızda büyük sevinç oluşturdu.

Açan erguvanlarımız ilçemize renk katarken, görüntüsüyle de göz kamaştırdı. İlçemize renk katan ve göz kamaştıran muhteşem doğa görüntüsünü fırsat bilen ilçe halkımız bu durumu değerlendirdi ve fotoğraf çektirip çektirdiği fotoğraflarını umut dolu mesajlar ile sosyal medyada paylaştı.

Erguvanlarımızın açılması ile ilgili bir sosyal medya paylaşımı da Başkanımız Mesut Üner’den geldi. Erguvan fotoğraflarıyla birlikte sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Hoş geldin umudun sembolü. Ne güzel ifade etmiş Atilla İlhan; ‘’Büyük bir rüzgâr dinledik dünya bahçesinde, erguvanî çiçekler açmıştı erguvanlar tebessümler vardı toprağın yeşermesinde ve gökler de çiçeklenmişti erguvanlar gibi. Biz insan selamları duyduk havada kanat kanat, yola çıkmış yedi iklim dört bucaktan turnalar gibi, toprak nefes nefese ve yıldızlar yalın. Serviler üşüyüp ürperdiler bu akşam ve mesut olmak dedik çocuklar gibi mesut olmak.’’ Evet kıymetli ve değerli Çatalca halkım. İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı doğası ile göz kamaştıran şirin ilçemizde soğuk kış günlerinin sembolü beyaz örtü kalktıktan sonra, umudun, baharın ve ilçemizin sembolü festivalimize adını veren erguvanlarımız açtı. Umutlarımız tazelendi. Yüreğimiz ve gönlümüz açıldı. İşte böylesine güzel ve güneşli günlerde, üç günlük hayat yolunda küskünlüklerimizi geride bırakıp, yeniden yürekten gönülden bir, birlik ve kardeş olalım. Bu vesileyle tüm Çatalca halkıma erguvanlarımızın açması ile girmiş bulunduğumuz bahar mevsiminde önce sağlık, sonrasında mutluluk, huzur, başarı ve bereketli bir ömür diliyorum. Kalın sağlıcakla.’’ dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.