enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İSGİD: STK’CILIĞA YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

İSGİD: STK’CILIĞA YENİ BİR SOLUK GETİRECEK
10.01.2022
140
A+
A-

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında uzun yıllar yöneticilik yaparak deneyim kazanan isimler şimdi İSGİD – İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği çatısı altında birleşti.

Daha güçlü bir yönetim, daha dinamik bir ekip, daha vizyoner bir yapıyla kurulan İSGİD; İstanbul’da yaşayan Samsunlu iş insanlarını bir araya getirmeyi amaç edinerek güçlü bir yapının ilk temellerini attı. Samsun’un, Samsunlunun; gerek ekonomik, gerek siyasi, gerekse hizmet alanında tüm sorunlarını gurbette çözmeyi kendisine amaç edinen ekip şimdiden kolları sıvadı.

İSGİD: Geleneksel hemşeri derneklerine nazaran, bürokratik hiyerarşide karşılaşılacak tüm engelleri, fiziksel sorunları, hemşerilerinin karşılarına çıkan tüm olumsuz parametreleri, birlik olmanın verdiği güçle yeniden yapılandıracak. STK dünyasında çığır açacak planları, hayalden öte gerçekçi faaliyetleri ile şimdiden Samsunluları, genç girişimcileri ve Samsuna gönül vermiş kişileri heyecanlandıran İSGİD’in gelecekteki en önemli hedeflerinden biri, Samsunlu genç iş insanlarını var olan tüm genç iş insanları platformları, dernekleri, federasyonları ve konfederasyonları ile bir araya getirip global bir iş birliği yapmalarını sağlamak.

Aynı zamanda genç girişimci adayları ve start up projelerini ilgili yatırım fonları, melek yatırımcılar ve platformlar ile desteklemek, birlikte projeler üretmek.

Yönetim kurulu başkanlığına çeşitli sivil toplum kuruluşlarında, siyasi partilerde ve yardım örgütlerinde her kademede yöneticilik yapan Girişimci, İş İnsanı Fatih Aşcı’nın getirildiği İSGİD, kurucu üyeleri ile dikkat çekiyor.

Kurucu Genel Başkan

Fatih Aşcı

Girişimci, İş İnsanı

Astglobal

Kurucu Üyeler;

Caner Yılmaz

İş İnsanı, Turizm İşletmecisi

Cnr Grup

Çiğdem Emirza

Akademisyen

İstanbul Bilgi Üniversitesi

Erdem Başaran

İş İnsanı, Mali Müşavir

Eren Keskin

İş İnsanı

Keskin Metal

Ersin Üresin

İş İnsanı

Efor Şirketler Grubu

Fatih Sultan Aral

İş İnsanı, Sigortacı

Bs Sigorta

Harun Şener

İş İnsanı, Otomotiv

Gökerler Otomotiv

İbrahim Keleş

İş İnsanı, Kargo Acentesi

Ömer Yılmaz Ege

İş İnsanı, Sanayici

Nurtaş Mutfak

Savaş Şahin

İş İnsanı, Matbaacı

Şahin Matbaa

Selim Güneş

İş İnsanı, İhracat

Unistork

Şeyda Karadeniz Kırmızıgül

Ses Sanatçısı

İBB

Taner Yiğit

İş İnsanı, Mali Müşavir

Uğur Baş

İş İnsanı, Otomasyon

Perpa Otomasyon

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.