enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

IŞIKLAR ORDULU HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

IŞIKLAR ORDULU HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
21.11.2016
133
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’de Oturan Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileriyle kahvaltıda buluştu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Pazar sabahı Silivri’de Oturan Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ordulu hemşerileriyle birlikte kahvaltı yapan Başkan Işıklar’a CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bulut, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Ertan Civaş da eşlik etti. Dernek Başkanı ve Yönetiminin de yer aldığı ziyarette ülke gündemi ve dernekler ile birlikte yürütülen çalışmalar konuşularak, talep ve öneriler görüşüldü. Yöre derneklerinin gelenek ve göreneklerin yaşatılması adına önemli bir görevi üstlendiklerini dile getiren Başkan Işıklar; “Sadece Ordulular olarak değil Silivri’de bulunan diğer yöre derneklerinin de gelenek ve göreneklerini yaşatmak adına gösterdikleri çaba ve bağlılığı takdir ediyorum. İlçemizde farklı kültürel mozaiklerle bir bütünlük oluşturduk. Bu kardeşliği, barışı ve dostluğu, gelenek ve göreneklerimizi geleceğe taşıma gayretini el birliğiyle göstereceğiz” dedi.






REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.