enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sanatseverler Göl Kenarında Buluştu

Sanatseverler Göl Kenarında Buluştu
06.06.2016
103
A+
A-

ÇEVRE HAFTASINI RESİM YAPARAK KUTLADILAR

Küçükçekmece Belediyesi ve Evrim Sanat Atölyesi işbirliği ile “Daha Temiz Bir Dünya İçin Bir Resimde Sen Yap’’etkinliği düzenledi.

Dünya Çevre Günü kapsamında Küçükçekmece Göl Kenarında düzenlenen etkinliğe,  Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Uluslar arası Plastik Sanatçılar Derneği Başkan Yardımcısı Bahri Genç, bilgi evi öğrencileri, sanat okulu öğrencileri,  ressamlar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

“ÇEVRE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR’’

Çevre haftası dolayısıyla güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu; “Her vatandaşın sağlıklı bir çevrede yaşamaya hakkı vardır. Tabi bu hakları korumak için bireysel ve toplumsal olarak hepimize ayrı ayrı görevler düşmektedir. İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Küçükçekmece’mizde çevre düzenleme yatırımlarımız, çocuk oyun bahçelerimiz, spor bahçelerimiz ve ağaçlandırma çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bugün burada bizimle birlikte çevreye olan sevgisini gösteren tüm sanatseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

SANATSEVERLERE “KATILIM BELGESİ DAĞITILDI”

Etkinlikte, müzik akademisi öğrencileri ve Küçükçekmece Temizlik İşleri Korosu türkülerinin seslendirirken, sanatseverler gün boyu resimlerini yaptılar. Etkinlik sonunda ise Besim Müftüoğlu, resim yapanlara “Katılım Belgesi” dağıtarak teşekkür etti.

SURİYELİ ÇOCUKLARDAN ÖZGÜRLÜK RESMİ

Etkinliğe katılan bir grup Suriyeli çocuk yaşadıkları sıkıntıları resme döktüler. Çocuklarla yakından ilgilenen Müftüoğlu; “Bu yaptığınız resimler inşallah Suriye’nin özgürlüğüne neden olur’’dedi.

Çevre Günü Resim 1 Çevre Günü Resim 2 Çevre Günü Resim 3 Çevre Günü Resim 4 Çevre Günü Resim 5 Çevre Günü Resim 6 Çevre Günü Resim

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.