enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7876
ALTIN
2.423,00
BIST
9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SEVİMLİ DOSTLARIMIZ BU YIL CUMHURİYET KUPASI İÇİN SİLİVRİ’DE

SEVİMLİ DOSTLARIMIZ BU YIL CUMHURİYET KUPASI İÇİN SİLİVRİ’DE
30.10.2016
129
A+
A-

Silivri’de Uluslararası Köpek Irkları Federasyonu ile Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu’nun Silivri Belediyesi ile işbirliği yaparak düzenlediği Uluslararası Köpek Irkları Yarışması’na 15 ülkeden yaklaşık 600 köpek getirildi.

Dünya Köpek Irkları Yarışması 11. kez Silivri’de gerçekleşti. Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen yarışmalara Silivrililer yoğun ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı misafirlerin yoğun katılım gösterdiği yarışmalar, renkli görüntülere sahne oldu. 29-30 Ekim tarihlerinde gerçekleşen yarışmalarda her yıl olduğu gibi bu yıl da, ırklar arasında kıyasıya rekabet yaşandı.  Yarışmaya 15 ülkeden 600 köpek katıldı. Hakemler tarafından Uluslararası Kinoloji Federasyonu’nun belirlediği standartlara göre kuyruk, kulaklarının yanı sıra yürürken başlarını nasıl taşıdıkları, nasıl adım attığı gibi kriterlere göre puan verileceği ifade edildi. Yerli ve yabancı misafirlerin yanı sıra Silivrililerin de yoğun ilgi gösterdiği üç günlük yarışmada, katkıları ve konukseverliği nedeniyle federasyon yetkilileri Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerini iletti.









REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.