enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2546
EURO
35,0462
ALTIN
2.435,71
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ’DE 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

SİLİVRİ’DE 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI
25.04.2022
128
A+
A-

Silivri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler düzenlendi. Resmi törenle başlayan etkinlikler Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen ‘23 Nisan Şenliği’ ve diğer etkinliklerle devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Silivri’de coşku ile kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılarak başlayan etkinlikler, İlçe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen kutlama programı, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ ve diğer etkinliklerle gün boyu devam etti.

ETKİNLİKLER RESMİ TÖRENLE BAŞLADI

23 Nisan etkinlikleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı. Törene Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Furkan Dicle, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, siyasi parti temsilcileri ve STK Başkanları, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından sona erdi. Resmi törenin ardından Silivri sahili festival alanında ilçe kaymakamlığı tarafından kutlama programı düzenlendi. İlçe Kaymakamı Tolga Toğan ve protokol üyeleri tarafından büyük beğeni alan programda öğrenciler şiirler okuyup, gösteriler yaptı.

SERGİNİN AÇILIŞ KURDELESİNİ ÇOCUKLAR KESTİ

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve beraberindeki heyet Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde eğitim gören çocuk kursiyerler tarafından 23 Nisan’a özel olarak hazırlanan seramik ve resim sergisinin açılışına katıldı. Kaymakam Toğan ve Başkan Yılmaz’ın tuttuğu açılış kurdelesini kursiyer öğrenciler kesti. Resim ve seramik sergisini Kaymakam Tolga Toğan ile gezen Başkan Yılmaz, kursiyer öğrencileri tebrik ederek bayramlarını kutladı.

BAŞKAN YILMAZ, KOLTUĞUNU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ ERKIRAN’A DEVRETTİ

Silivri Belediyesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili başkanlık devir-teslim töreninde Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, başkanlık görevini Turgut Reis İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Mustafa Erkıran’a devretti. Silivri Belediye Başkanı olan Mustafa Erkıran’ın ilk talimatı Silivri’de bulunan okulların eksiklerinin giderilmesi oldu.

23 NİSAN ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Silivri Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ‘Çocuk Şenliği’ düzenlendi. Birbirinden farklı etkinlik ve oyunlarla çocukların eğlenceli vakit geçirdiği şenlik Silivri Sahili Kumluk Mevki Tarihi Mimar Sinan Köprüsü karşısında gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz etkinlik alanına eşi Ezgi Yılmaz, çocukları Ela ve Efe Yılmaz ile birlikte geldi. Oldukça eğlenceli bir ortamda gerçekleşen şenlikte çocuklar Hacivat-Karagöz karakterleri, çizgi filim karakterleri ile fotoğraf çektirdiler. Maskotlar ve palyaçolar ile gönüllerince eğlenerek, yüz boyama, seramik sergisi ve seramik atölye çalışmaları, resim atölyesi çalışmalarına katılan çocuklar, şişme oyun alanlarında keyifli aktiviteler ile şenlik boyunca doyasıya eğlendi. Şenlikte ayrıca Ahenk Sanat Kulübü Çocuk ekibi tarafından zeybek gösterisi de yaparken çocuklara belediye ekipleri tarafından patlamış mısır, pamuk şekeri, meyve suyu gibi ikramlar yapıldı.

23 NİSAN’A ÖZEL SANTRANÇ TURNUVASI YAPILIYOR

Silivri Belediyesi tarafından 23 Nisan’a özel Ulusal Egemenlik Kupası Satranç Turnuvası düzenleniyor. Silivri Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilen ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuva 24 Nisan Pazar günü sona erecek.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.