enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4859
EURO
34,7114
ALTIN
2.405,92
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de hırsızlık çetesi çökertildi…!

Silivri’de hırsızlık çetesi çökertildi…!
06.07.2018
128
A+
A-

İstanbul’da hırsızlık çetesi jandarma ekiplerince eş zamanlı operasyonla çökertildi. Silivri’de 30 Nisan Cuma günü bir fabrikada hırsızlık şüphelileri tarafından çok sayıda malzemelerinin çalışmasının ardından Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Silivri İlçe Jandarma ekiplerince şüpheliler İ.D ve V.E’nin liderliğini yaptığı örgüt üyelerinin Başta Silivri olmak üzere İstanbul’da bir çok ilçede ve Trakya bölgesinde iş yerleri, evlerden ve oto hırsızlığı olmak üzere birçok hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.   Şüpheliler hakkında Sulh Ceza Hakimliğinden alınan kararlar doğrultusunda yapılan teknik ve fiziki takipler neticesinde birlikte hareket eden şüphelilerin yol güzergahlarında önce araç plakaları çaldıkları ve keşif yaptıkları, keşif sonucunda tespit ettikleri iş yeri, konut yada otolardan hırsızlık yaptıkları bu şekilde şimdiye kadar tespit edilebilen 41 hırsızlık suçunu işledikleri anlaşıldığı belirlendi.

Ara yakalamalarda çalıntı olduğu tespit edilen yaklaşık 1 ton tekstil kumaşı ve 5 ton tekstil ipliği malzemeleri bulunarak sahiplerine tespit edildi. Ayrıca, Örgüt kapsamında hırsızlık suçunu işledikleri iddia edilen ve kimlikleri tespit edilen 19 şüphelinin yakalanmasına yönelik jandarma ekiplerince Silivri Başta olmak üzere, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinde eş zamanlı yapılan operasyon ile toplam 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Bir şüphelinin daha önce başka bir suçtan tutuklu olduğu tespit edildi. Firari olan 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Şüphelilerin konut ve iş yerlerinde yapılan aramalar neticesinde 6 adet pompalı tüfek, 10 adet LCD televizyon, 1 adet araç teyibi ve 2 adet araç muhafaza altında alındı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.