enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Suna Göçengil’in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Suna Göçengil’in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
29.10.2015
119
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümünü kutlamanın gururu yaşandığını belirtti.

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında; “Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı ve en büyük eserim diye belirttiği Cumhuriyetimizin 92’nci yılını ilk günkü umut ve coşkuyla kutluyoruz. Ulu Önderimiz, ülkemizin dört bir yanı emperyal güçler tarafından kuşatılmışken, milletimizi bu esaretten kurtarmıştır. Yüce Türk Milleti’nin aydınlık günleri, tek bir kişinin, egemenliği asıl sahibi olan halka vermesi ile başlamış olup, özgürlük ve modernleşmenin önündeki engebeler birer birer kaldırılmıştır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurulan Cumhuriyetin değerleri, aslında bizi biz yapan değerlerimizdir. Bizlerin ise görevi bu değerleri koruyarak daha ileriye taşımak, toplumsal huzuru ve mutluluğu en üst düzeye çıkartmaktır. Akabinde, Türkiye Cumhuriyet’ini ilelebet yaşatmakta en baş vazifelerimizden biridir. Ben, bu duygu ve düşünceler ile başta Silivrili hemşehrilerim olmak üzere Yüce Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar, bize bırakılan bu büyük ve güzel mirası son nefesimize kadar omuzlayacağımızı tüm samimiyetimle ifade ederim.” diye belirtti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.