<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,0290
EURO
44,1487
ALTIN
4.140,25
BIST
9.475,21
DOLAR
39,0290
EURO
44,1487
ALTIN
4.140,25
BIST
9.475,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Yağmurlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur”

“Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur”
07.01.2025
19
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, belediye taşınmazlarından satın alıp hukuki süreçler nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, sürecin çözümüne yönelik yürütülen çalışmaları paylaştı ve belediye olarak vatandaşların yanında olduklarını bir kez daha vurguladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Meclis Salonunda belediye taşınmazlarından satın aldıkları mülklerle ilgili hukuki süreçler nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, toplantıda vatandaşların yaşadığı sorunları dinleyerek çözüm önerilerini detaylı bir şekilde ele aldı.
Toplantıda konuşan Başkan Balcıoğlu, “Vatandaşlarımızın hukuki süreçler nedeniyle yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Bu sorunların çözümü için titizlikle çalışıyoruz. Mağduriyet yaşayan hemşehrilerimizin taleplerini dinlemek ve çözüm yollarını birlikte değerlendirmek için buradayız. Hiçbir vatandaşımızın mağdur kalmaması adına süreci yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.