enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

2017 Emekli promosyonu nasıl alınacak?

2017 Emekli promosyonu nasıl alınacak?
02.03.2017
112
A+
A-

Emekliler, bugünden itibaren ödenmeye başlanacak promosyon başvurusunu banka şubesine gitmeden yapabilecek. Bunun için tek bir SMS (kısa mesaj) yeterli.

Ancak seçim yaparken bazı konulara dikkat etmek ve en avantajlısını tercih etmek önemli.

1- Öncelikle hangi bankadan promosyon alacağınıza karar verin. Bunun için bankanın promosyon miktarını ve size vereceği ek hizmetleri öğrenin

3- Bankalar promosyon için ekstra bir şart öne süremeyecek. Ancak size normal müşterilere ücretli sunulan bazı ürünleri teklif edebilecek. Bu teklifleri değerlendirebilirsiniz.

5- Şu anda maaş aldığınız banka promosyon ödeyecekse değiştirmenize gerek yok. Aynı bankadan 3 yıllık anlaşma yaparak promosyonunuzu alabilirsiniz.

7- Para SGK’nın belirlediği miktarlardan daha az olmayacak. Ancak daha fazla verme konusunda bankalar serbest.

ÖDEME ZAMANI NEYE GÖRE BELİRLENECEK?

Para, o ayki maaş alınan tarihte hesaba geçecek. Her ayın 21’inde maaş alan bir kişi maaşıyla birlikte promosyonunu da 21 Mart’ta alacak.

Maaşa ilave promosyon 300-450 lira arasında olacak.

1000-2000 lira arası olan 8.5 milyon emekliye 375 lira,

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.