enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3367
EURO
35,1613
ALTIN
2.242,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Parti’de bir anket daha!

AK Parti’de bir anket daha!
22.02.2017
119
A+
A-

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün, AK Parti Genel Merkezi’nde gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye’nin tarihi bir kavşakta olduğunu ve çok önemli bir halk oylamasına gittiğini belirten Yılmaz, “Bu bir genel seçim değil, bir yerel seçim değil. Başka bir anlamı da yok. Bir adayı seçmiyor, bir partiyi tercih etmiyoruz. Temsilcileri aracılığıyla değil, doğrudan kararını almış oluyoruz” dedi.

ÖNCE TEŞKİLAT SONRA TOPLUM

Yılmaz, Anayasa değişikliği konusunda yürütecekleri kampanyanın detaylarını da anlattı. AK Parti’nin bu süreçte tavrını çok şeffaf ve açık bir şekilde ortaya koyduğunu ifade eden Yılmaz, “25 Şubat’ta Arena’da resmi olarak kampanyamızı başlatacağız. Genel strateji olarak belirlediğimiz husus şu, önce teşkilatlarımız sonra topluma gidiş şeklinde bir usulümüz var. Teşkilatlarımıza bilgilendirmeler yapalım, teşkilatlarımız yeni değişimi iyice özümsesinler ondan sonra sokağa, topluma çıkalım şeklinde bir stratejimiz var” dedi.

EVET OYLARI ÖNDE

Anket sonuçlarının ne yönde olduğunun sorulması üzerine Yılmaz, “evet” oylarının önde olduğunu belirtti. Kararsızların varlığına işaret eden Yılmaz, “Herkes kararını vermişse kampanya yapmanıza gerek kalmaz zaten. Kampanyaların hedefi kararsız kitlelerdir” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.