enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avrupa Otomotiv Merkezi

Avrupa Otomotiv Merkezi
16.02.2017
119
A+
A-

AVRUPA OTOMOTİV MERKEZİ Türkiye’nin en büyük Otomotiv Sanayi projesidir.

AVRUPA OTOMOTİV MERKEZİ, İstanbul’da bulunan Sanayi Sitelerini tek çatı altında toplayarak Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde sanayilerin şehir dışına taşınıp; AB normlarında tasarlanmış, yeni bir EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ KOMPLEKSİ oluşturulması yolunda ülkemizde atılan en büyük adımdır.

AVRUPA OTOMOTİV MERKEZİ, bünyesinde MASLAK SANAYİ SİTESİ (MASKOOP) ve birçok kooperatif ile birlikte otomotiv firmalarına hizmet vermek amacıyla kurulmaktadır.

AVRUPA OTOMOTİV MERKEZİ lokasyon olarak; Marmara çemberinde yer almaktadır. Projemizin kuzeyi 3.Köprü Kuzey Marmara Otoyolu’na, Güneyi Tem Otoyolu’na cephe olmakta ve 3. Havalimanı’na 40 km,  Mahmut Bey Gişeleri’ne 55 km, Çatalca Serbest Bölge Gümrüğü’ne 8 km, Çayırdere Demiryolu İstasyonuna 20 km, Çorlu Kargo Havalimanı’na  26 km, Gümüşyaka Limanı’na 16 km ve yeni yapılacak olan Çanakkale Köprüsü’ne 190 km mesafede olup, 3. Havalimanı’nın ve Kuzey Marmara Otoyolunun faaliyete geçmesinden sonra hava alanında çalışacak olan 120.000 kişinin yaşam destek bölgesi olacaktır. Kara yollarının üzerinde yer alan Silivri, Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi merkezlerinin girişinde olmasıyla dikkat çekmektedir.

AVRUPA OTOMOTİV Merkezi’nde; 100 m2, 200 m2, 300 m2, 450 m2, 600 m2, 900 m2 her ihtiyaca uygun modern iş yerleri olacaktır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Hakkımızda

Kooperatifimiz, 01 Nisan 2015 Tarihinde İstanbul Beyoğlu 56. Noterliğinin 2015/02764 Yevmiye Nolu Tasdikli Ana Sözleşme Uyarınca Kurulmuş Olup, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Valiliği Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünün 15/04/2015 Tarih Ve 12 Sayılı Oluru İle Kuruluşuna İzin Verilmiş Ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 21.04.2015 Tarih Ve 971769-0 Sicil Numarası İle Kurumsal Statüsüne Kavuşmuştur…

Yaklaşık, Bir Yıldır Kurucu Ortaklar İle Yapılanan Ön Çalışmalar Sonucunda Bu Duruma Gelebildik. Dolayısıyla, Alt Yapı Çalışması Ve Fizibilite Çalışması Yapılmadan Bu İşlerin Başarılması Mümkün Değildir.

Bilindiği Üzere, İstanbul İçerisinde Sanayi Sitelerinin Kapasitesinin Dolduğu Ve 5-10 Yıl İçerisinde Artık Şehir İçerisindeki Sanayi Sitelerinin Şehir Dışına Taşınacağı, Bunun Yanında Sanayi Sitesinin Üzerinde Bulunduğu Arazilerinin Değerlenmesi Ve 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun İle, Diğer Bir İfadeyle, Kentsel Dönüşüm Yasasıyla, Sanayi Sitelerinin Toplu Konut İmarına Dönüşeceği Bilinmektedir.

Bu Doğrultuda, Yukarıda Sözü Edilen Sanayi Sitelerinde Bulunan Esnafımız Ya İş Yerlerini Kapatacak, Ya Da Bu Mesleklerini Başka Yerlerde İcra Etmek Zorunda Kalacaklardır.

Bu Düşünceden Hareketle, İstanbul Merkezinde Dağınık Olarak Faaliyet Gösteren Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeleri Ve Sanayi Esnafını Bir Araya Toplayarak, Çevreyi Koruyacak Şekilde Planlanmış, Modern Bir Alt Yapıya Sahip Avrupa Birliği (AB) Ülkeleri Normlarında Projemizde Yer Alan Sanayi Sitesinde Mesleklerini İcra Etmelerini Sağlamak Olup, Akademik Ve Tecrübeli Yönetim Kadromuz İle En Güzelinin Yapılması Düşünülmektedir.

Diğer Yandan, İnsanların Mega Kentlere Büyük Göç Etmesi İle, İstanbul Doğu Cephesinde İzmit’e Doğru, Batı Cephesinde İse, Silivri-Çerkezköy Ve Çorluya Doğru İşyerlerinin, Fabrikaların Ve Toplu Yerleşim Yerlerinin Genişlediğini Hepimiz Bilmekteyiz. Dolayısıyla, Beş Yıl İçerisinde, İstanbul İlinin Bir Kültür Şehri Olacağı Ve 5 Milyon Nüfusun Silivri Tarafına Kaydırılacağı Öngörülmektedir.

Öte Yandan, 2023 Kanal Projesi Ve Yeni Hava Limanının İnşasının Bitmesi Çorlu Hava Alanına Yakın Yerde, Yaklaşık 1.500.000 M2 Alanda Kargo Lojistik Köyü Projesinin Gerçekleşmesi Durumunda, (Silivri, Çorlu, Çerkezköy Ve Tekirdağ) Bölgesinin Değer Kazanacağı Ve Bu Bölgelerde Sanayi Sitelerine İhtiyaç Duyulacağı Önem Arz Etmektedir.

Kooperatifimizce, Sanayi Sitesinin İnşaat Aşamasında, AB Fonlarından %50 Hibe Geri Kalan Kısmın 1 Yıl Ödemesiz 3 Yılda Ödenmesi Şeklinde 10 Milyon Euro İle 50 Milyon Euro Arasında Kredi Kullanabilmesi Yolunda Görüşmeler Ve Çalışmalar Sürmektedir.

Diğer Taraftan, Sanayi Sitesi Projemiz 2017 Temmuz Ayında İnşaat’a Başlanması Planlanmaktadır.

Projemiz İçerisinde, 200 M2’lik 1000 İş Yeri Ve İbadethane Ve Sosyal Tesis Yer Alacaktır. Ayrıca Yine Proje İçerisinde Yer Alacak Olan, Teknik Lise, AVM Ve 4 Yıllık Üniversite Sayesinde, Vasıflı İnsan Gücü Yetiştirilecektir.

http://avrupaotomotivmerkezi.com/

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.