enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Toprak Gazetecilerle Buluştu

Başkan Toprak Gazetecilerle Buluştu
12.01.2016
99
A+
A-

Avcılar Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına özel bir gece düzenlendi.

 

11 Ocak Avcılar Belediyesi’nin Gazeteciler Günü

Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, 11 Ocak tarihinin geleneksel olarak Avcılar Belediyesi’nin Gazeteciler günü tarihi olduğunu belirtti. Gazetecilerin özverili bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Dr. Handan Toprak, “ “Basın-yayın kuruluşlarımızın ve saygıdeğer basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Basın Mensuplarına Büyük Sorumluluklar Düşmektedir

Programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarına gerçeklerin topluma iletilmesi konusunda çok büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Başkan Dr. Handan Toprak, “İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumların aydınlanmasında, önemli bir rol üstelenen basın, internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif ve tarafsız olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi tavrın sergilenmesi ideal bir toplumun oluşumuna da katkı sağlayacaktır.

Çeşitli zorluklar içinde toplumun bilgilendirilmesini, günün 24 saatini özverili bir biçimde çalışarak, doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ulaştırmayı amaç edinen sizler önemli bir görevi üstlenerek toplumun sesi oluyorsunuz. Avcılarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan siz değerli basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceğine inanıyorum.

Bu vesileyle siz değerli gazetecilerimizin gününü kutluyorum. Düşünceyi ifade etme özgürlüğünün önündeki engellerin kalktığı, özgür ve bağımsız gazeteciliğin öne çıktığı, habercilerin işsiz kalmadığı emeğin önemsendiği bir Türkiye diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Gazetecilerden Başkan Dr. Handan Toprak’a Teşekkür

Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa yerel ve ulusal medyada görev yapan genel yayın yönetmenleri, yazı işleri müdürleri, muhabirler ve gazete çalışanları katıldı. Program sonunda Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak tarafından gazetecilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Programa katılan basın mensupları 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde kendilerini unutmayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a Teşekkür Ettiler.

başkan toprak gazetecilerle buluştu (1) başkan toprak gazetecilerle buluştu (2) başkan toprak gazetecilerle buluştu (3) başkan toprak gazetecilerle buluştu (4) başkan toprak gazetecilerle buluştu (5) başkan toprak gazetecilerle buluştu (6) başkan toprak gazetecilerle buluştu (7) başkan toprak gazetecilerle buluştu (8) başkan toprak gazetecilerle buluştu (9)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.