enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2856
EURO
34,6798
ALTIN
2.425,68
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyük İkramiye Silivri’ye Vurdu

Büyük İkramiye Silivri’ye Vurdu
04.01.2016
131
A+
A-

Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinde, 55 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği “0556013” numaralı çeyrek biletlerden birinin izini İstanbul Silivri’de bulduk.

O GECE NELER YAŞANDI

Komşularının “O gece evinden ikramiyenin kendisine çıktığını işaret eden sevinç bağrışmaları duyduk. Talihli kişi o” demesi üzerine Silivri’nin yolunu tuttuk. Kapısını çaldığımız evli ve iki çocuk babası gece bekçisi Mustafa Gıcık (41) önce konuşmak istemedi. Ancak Gıcık ısrarlı sorularımız üzerine “Evet ben milyoner oldum” dedi.

GECE BEKÇİLİK, GÜNDÜZ TESİSATÇILIK YAPIYOR

20 yıllık evli Gıcık’ın 17 yaşındaki oğlu ve eşi Silivri’deki bir fabrikada çalışıyor. Kendisi ise çift iş yapıyor. Bir inşaatta gece bekçiliği yapan Gıcık, gündüzleri ise inşaatlarda su tesisatı yaparak kendi otomobilinin içinde uyuyor.

“MARKET AÇIP DİNLENECEĞİM”

Silivri’de oturdukları apartman dairesi ise kiralık. Düzenli olarak Milli Piyango bileti aldığını söyleyen Mustafa Gıcık, “Sürekli Milli Piyango bileti alırım. Bu çekilişte 9 adet bilet almıştım. Çıkan para ile market açıp artık dinleneceğim. Büyük oğlum okumadığı için çalışıyordu. Küçük kızım ise daha birinci sınıfta onu okutacağım. Kartal marka bir otomobilim var. O benim çok kahrımı çekti. Bana çok uğurlu geldi. O arabayı kimseye vermem. Onun bakımlarını yaptırıp, onu saklayacağım” dedi.

Gıcık, bankalara kredi ve kredi kartı borçları olduğunu, ikramiyesiyle önce bu borçlarını kapatacağını, yardıma muhtaç kişilere de yardım edeceğini söyledi.

ZOR GÜNLERİNİ ANLATTI

Sabah muhabiri Deniz Derin’in izini bulduğu talihli “20 yıl önce Kastamonu’dan piyango bileti satmak için İstanbul’a gelmiştim. Akrabalarımın evlerinde kalıyordum. Misafirleri olduğunda cami tuvaletinde ya da boş tabutların içinde uyuyordum. Hep sattığım biletlerden bana ikramiye çıkmasını hayal ederdim” dedi.

KAYNAK:  ENSONHABER

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.