enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5023
EURO
34,9545
ALTIN
2.429,94
BIST
9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca’ya Muhteşem Hastane

Çatalca’ya Muhteşem Hastane
17.10.2015
320
A+
A-

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi’nin açılış programına katıldı. Törene, Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca,Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, AK Parti milletvekili adayları ve yerel yöneticilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Buradaki konuşmasının büyük bir bölümünü terör saldırısına ayıran Müezzinoğlu, Ankara’daki terör saldırısında bazı kesimlerce, “Ambulanslar geç geldi” ve “Yaralılar kan kaybından ölüyor” denilerek provokasyon yapıldığını söyledi.
Ankara’daki patlama sonrası ambulanslar gelmedi denilerek toplumsal infialin büyütülmeye çalışıldığını belirten Müezzinoğlu, “Öncelikle geçtiğimiz hafta bu saatlerde ülke olarak çok menfur ve kalleşçe düzenlenmiş bir terör eylemiyle karşı karşıya kalmıştık ve bu saatlerde ülke insanı olarak, 78 milyon ülke insanı olarak milletimizin kaderiyle oynamak isteyenlere, bu ülke insanının kardeşliğini bozmak isteyenlere, bu ülkenin demokrasiye olan tutkusuna tuzak kurmak isteyenlere hep birlikte isyan ediyorduk. Terör eyleminden sonra özellikle ilk bir iki saatin içinde bu terör eylemini provokatif eylemlerle büyütmek isteyenlere de bu ülke insanı, bu millet prim vermedi.
İlk bir saatin içinde ambulanslar gelmedi dediler. Böyle bir panik yaratarak toplumsal infiali büyütmeye çalıştılar.
Yalan söyledikleri için tutmadı, tutturamadılar” dedi.

“BAŞARILI OLAMADILAR”

Olay yerinde 4 tane ambulansın hazır bekletildiğini söyleyen Müezzinoğlu, “Sekizinci dakikadan itibaren 21 ambulans, on yedinci dakikadan sonra da 56 ambulans, bir de çoklu ambulans olmak üzere 57 tane ambulansımız orada, olaydan on sekiz dakika sonra görev başındaydı. Görevi engellemek isteyenler, provokasyon yapmak isteyenler, yaralıların hastanelere hızlı taşınmasını engelleyerek ölü sayısının artmasından medet ummanlar başarılı olamadılar ve istediler ne kadar ölü sayısı çok artarsa bu millete o kadar bedeli ödetiriz, bu ülkenin demokrasisini
o kadar sekteye uğratırız, insanı o kadar çok paniğe sürükleriz, panik ve kargaşa olursa biz bayram yaparız” diye konuştu.
“AMAÇ ÖLÜ SAYISINI ARTIRABİLMEKTİ”

Müezzinoğlu, daha sonra da “Acil kan lazım, yaralılar kan kaybından ölüyor” ikinci provokasyona başladıklarını belirterek şunları söyledi: “Buradaki amaçları duygu sömürüsüydü. Buradaki amaçları istismardı. Buradaki amaç hastanenin hizmet vermesini engelleyerek yine ölü sayısını artırabilmekti. Burada hastaneye binlerce kişi kan bağışı için gelsin ki doktorlar ve hemşireler tedaviyle değil kan almakla uğraşsınlar o arada ‘Benim kanımı niye almıyorsun’ diye kargaşa çıksın olay çıksın, yaralılar ölsün ki biz emellerimize, arzularımıza daha iyi ulaşabilelim. ve buna ne yazık ki iki tane provokatörden biri olayı mitingi düzenleyen sendikanın icra kurulunun üyelerinden birisi. Sağlıkçı değil, hekim değil, hemşire değil, sağlık eğitimi görmemiş elinde megafonla hazır gelmiş provokasyon yapıyor.”

“TOPLUMU BİLE BİLE TAHRİK ETTİLER”

Müezzinoğlu, “Kan ihtiyacı var diyerek 1500 vatandaşımızı oraya yönlendirerek yaralıların tedavisini aksatmak amacını güdüyor ve bile bile bu toplumu tahrik ediyorlar. Bile bile toplumu tahrik edenler öyle veya böyle mahçup olacaklardır. Öyle veya böyle özür dileyeceklerdir. Ölü sayısını artıramadıkları için bu provokasyonları yaptılar” ifadesini kullandı. Kan anonsu yapan iki kişiyle ilgili dava açtıklarını belirten Müezzinoğlu, savcılıklara ve olayda yaralananların yakınlarına da kan anonsunu yapanlar ve buna destek verenler hakkında davacı olmaları için çağrıda bulundu. Bakan Müezzinoğlu konuşmasının ardından kurdele kestikten sonra hastaneyi gezdi. Modern görüntüsü ile büyük beğeni toplayan hastane, bölgede büyük bir açığıda kapatacak. Törene katılanlar Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na büyük ilgi gösterdiler.

12074841_927795820591472_554674385507454361_n 12143310_927795847258136_2510247926604177081_n

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.