enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul’da “Kar Bitti” Derken Etkili Yağış Başladı

İstanbul’da “Kar Bitti” Derken Etkili Yağış Başladı
10.01.2017
106
A+
A-

İstanbul’da dün gece zayıflayıp son bulan kar yağışı bugün öğlen saatlerinde yeniden başladı. Karla karışık yağmur beklerken yoğun kar yağışının olması ile öğrenciler Valilikten gelecek açıklamayı beklemeye başladı.

 İstanbul’da dün gece zayıflayıp son bulan kar yağışının yerini yağmura bırakması beklenirken bugün öğlen saatlerinde yeniden kar yağmaya başladı, hem de etkili ve bir ucundan diğer ucuna.. Öğlen saatlerinde bastıran etkili kar yağışı aynı saatte Beylizdüzü, Bağcılar, Taksim ve Kadıköy’de görüldü. Caddebostan sahilinde de kar yağışı altında spor yapan bir kaç kişiden başka kimse yoktu.

PERŞEMBE OKULLAR TATİL OLACAK MI

İstanbul’un ara sokaklarında kar dağları oluşmuş durumdayken, vatandaşlar sokak aralarında biriken kar nedeniyle yürümekte oldukça zorlandılar. Yolda yürümenin zor olduğu İstanbul’da öğleden sonra yağmur beklenirken kar yağışının etkili olmasıyla öğrenciler de valilikten gelecek açıklamayı beklemeye başladılar. Perşembe günü için de okullar tatil olur mu beklentisi oluştu.

“İKİ GÜN DAHA KARLI OLACAK”

CNNTürk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, ” Kar yağışı devam edecek. Yüksek kesimlerde kar, düşük rakımlı kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde devam edecek. Perşembe sabahına da karla uyanacağız. İki gün daha İstanbulda karlı olacak” tahmininde bulundu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

İstanbul’da çarşamba günü okulların tatil edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor. Öğrenci ve velilerin gözü İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yapacağı açıklamaya çevrildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.