enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İşte Türk vatandaşlarının vizesiz gidebileceği ülkelerin listesi…

İşte Türk vatandaşlarının vizesiz gidebileceği ülkelerin listesi…
16.03.2017
102
A+
A-

İşte Türk vatandaşlarının vizesiz gidebileceği ülkelerin listesi…

Alınan bu karar doğrultusunda artık Türk vatandaşları Ukrayna’ya, Ukrayna vatandaşları ise Türkiye’ye kolaylıkla seyahat edebilecek.

YUNANİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE GÜZEL HABER!
Yunanistan’ın Avrupa İşlerinden Sorumlu Dışişleri Bakan Vekili Yorgos Katrougalos, Yunan adalarına girişte, kapıda vize alınabilmesini sağlayan uygulamanın bir yıl daha uzatılacağını söyledi. Midilli, Sakız, Rodos, İstanköy, Sömbeki, Sisam ve Meis adaları için 2012 yılından bu yana nisan-ekim ayları arasında geçerli olan uygulamayla Türk turistlerin adalara seyahatlerinde limanda vize verilerek önemli bir kolaylık sağlanıyor.

Arjantin

Bahamalar

Belarus

Bolivya

Bosna Hersek

Botsvana

Ekvador

Fas

Filipinler

Gürcistan

Hong Kong

Jamaika

Karadağ

KKTC

Moldova

Güney Kore

Kosova

Kosta Rika

Libya

Lübnan

Makau Özel Bölgesi

Malezya

Moğolistan

Palau Cumhuriyeti

Seyşeller

St. Lucia

Singapur

Svaziland

Tayland

Trinidad-Tobago

Ukrayna

Ürdün

Filipinler

Sri Lanka

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabi olup, 30 güne kadar turistik amaçlı seyahatlerinde vizelerini www.eta.gov.lk internet adresinden veya ülkeye girişte sınır kapılarında alabilmektedirler.

Haiti

Umuma mahsus pasaport hamili olanlar Haiti’ye girişte havaalanında 10 ABD Doları karşılığında 90 gün kalma imkanı veren ve turist kartı olarak adlandırılan giriş vizesi alarak ülkeye girebilmektedir. Resmi pasaport hamili olanlar ise giriş için herhangi bir ödeme yapmamaktadır.

Irak

Sadece Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla Irak’a yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Kamerun

Sadece resmi heyet mensubu olan Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri her 180 günlük dönem içerisinde ilk giriş tarihinden itibaren toplam kalış süresi 90 günü aşmamak kaydıyla vizeden muaftır. Resmi heyet mensubu olmayan Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Sınır kapılarında vize alınabilen ülkeler arasında ise Dominik Cumhuriyeti

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.