enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Meslektaşları Bacıoğlu’nu Kınadı

Meslektaşları Bacıoğlu’nu Kınadı
21.04.2016
136
A+
A-

Anahaber gazetesi imtiyaz sahibi Nebiha Bacıoğlu’nun Esenyurt Belediyesi basın danışmanı Metin Karakoç ile ilgili taciz iddiaları son günlerde sosyal medyada gündem konusu oldu. Bacıoğlu’nun günlerdir artık fenomen haline getirdiği “ ver kurtul” sloganı ile Karakoç hakkında kamuoyunda oluşturmaya çalıştığı yanlış algıya karşı hemcinsi meslektaşlarından tepki geldi.

Önceki gün Beylikdüzü Cemil Hoca Restauranta bir araya gelen yaklaşık 20 kadın gazeteci Nebiha Bacıoğlu’nun sosyal medyada kadın gazetecileri adeta zan altında bırakan söylemleri nedeniyle konuyu gündeme getirdiler. Toplantının tartışma konusu olan Nebiha Bacıoğlu toplantıya davetli olmasına rağmen katılmayarak hemcinsi meslektaşlarının tepkisini aldı.

Yapılan toplantı sonrası Nebiha Bacıoğlu’nun başka bir meslektaşı hakkında kamuoyunda oluşturmaya çalıştığı “ TACİZCİ” yaftası nedeniyle kadın gazeteciler tarafından kınama yazısı yayınlandı. Yayınlanan yazıda şu söylemlere yer verildi;

KAMUOYUNA DUYURULUR;

“Kendisinin sarı basın kart sahibi olması ve 4 yıllık fakülte okuması gibi tarafımızdan asla kabul edilemez gerekçelerle meslektaşlarımız arasında ayrıcalık bekleyen ve bu anlamda belediye gibi kamu kurum ve kuruluşları tarafından ödenen abonelik ücretleri konusunda kendisine özel abonelik ücret tarifesi bekleyen Nebiha Bacıoğlu, maalesef gelinen noktada kendisiyle Esenyurt belediyesi arasında var olan abonelik sözleşmesinin sona erdirilmesinden dolayı, son derece çirkin asılsız beyanlarla Esenyurt Belediyesi basın bürosu sorumlusu Metin Karakoç’a karşı bir linç kampanyası başlatmış bulunmaktadır.

Nebiha Bacıoğlu’nun son derece çirkin asılsız itham ve idaalarla kamuoyunda yer almaya yönelik reklam kokan davranışlarına üzülerek şahitlik etmekteyiz. Hiç kuşku yok ki yaşanan son derece çirkin ithamlar Nebiha Bacıoğlu’na talep ettiği ücret tarifesinden belediye ile ilgili yeni abonelik ilişkisi kurdurtmayacaktır.

Bilinmelidir ki; biz Yerel kadın gazeteciler olarak İstanbul Yerel Gazeteciler Derneğinin kurucularından ve 2 dönem başkanlığını üstlenmiş olan, bu meslekte her daim örnek teşkil eden ve mesleğimizin duayenlerinden Metin Karakoç üzerinden pirim yapmaya çalışan Nebiha Bacıoğlu’nu esefle kınıyoruz.

Yapılan işin kalitesiyle, habercilik anlayışıyla, meslek etiğiyle, gazetecilik mesleğimizi icra ederek ve kelimenin tam anlamıyla kadınlık onuruna yaraşır şekilde gündemde olmak dileğiyle”.

DSC_1297 IMG_6076

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.